Haberler

Manisa Valisi Savaş'tan Başkan Ergün'e Tebrik Ziyareti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Abdurrahman Savaş'ı ağırladı.

Vali Savaş, Başkan Ergün'ün yeni hizmet yılını kutlayarak, başarıların devamını diledi. Başkan Ergün de "İnşallah önümüzdeki 5 yılı güzel işbirliklerin güzel hizmetler olarak halka yansıyacağı şekilde geçireceğiz" diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Vali Abdurrahman Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün tarafından kapıda karşılanan Vali Savaş, makama geçmeden önce Daire Başkanları'yla tek tek selamlaştı. Kısa zaman dilimi içerisinde hem Yerel Seçimleri hem de Mesir Festivali'ni gerçekleştirdiklerini belirten Vali Savaş, "Manisa olarak birkaç gelişmeyi kısa zaman diliminde bir arada geçirdik. Sizler için yorucu bir seçim çalışması döneminden sonra seçimde vatandaşın takdirini kazanmak güzel bir duygu olsa gerek. Hayırlı olsun. Büyükşehir olarak önümüzdeki dönemde sizin koordinatörlüğünüzde halkı mutlu edecek hizmetlere imza atacağınızı düşünüyorum. Bunun yanı sıra Mesir Festivali öncesinde birlikte yapmış olduğumuz yorucu çalışmaları, vatandaşı mutlu edecek şekilde başarılı bir şekilde yansıttığımız kanaatindeyim" diye konuştu.

Güzel Birliktelikler Güzel İcraatlara Dönecek

Başkan Ergün de yoğun çalışma dönemlerini Manisa halkını memnun edecek şekilde geçirmiş olmalarının memnuniyetini ifade ederek, "Yerel Seçimler tabii ki vatandaşın takdiridir. Sağ olsunlar oylarını vererek, bizleri bu makama uygun gördüler. İnşallah bize de 5 senelik süre zarfında il bütününde güzel hizmetler yapmak nasip olur. Bu konuda başta siz olmak üzere tüm kurumlarla yapacağımız istişarelerle, 17 belediye başkanımızla ve belediye meclis üyelerimizle Manisa'da güzel hizmetlere imza atacağız. Bu makamlar hepimiz için gelip geçicidir. İnanıyorum ki güzel birliktelikler, güzel icraatlara dönecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Savaş Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title