Haberler

Vali Miroğlu Veda Ziyaretlerine Başladı

Valiler Kararnamesiyle Hatay Valiliğine Atanan Edirne Valisi Nusret Miroğlu, Veda Ziyaretlerine Başladı. Vali Miroğlu'nun Yerine Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Büyük Atanmıştı.

Valiler kararnamesiyle Hatay Valiliğine atanan Edirne Valisi Nusret Miroğlu, veda ziyaretlerine başladı. Vali Miroğlu'nun yerine Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Büyük atanmıştı.

Edirne Valisi Nusret Miroğlu Edirne Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken'e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Vekili Döleneken tarafından karşılanan Vali Nusret Miroğlu, Edirne'de görev yaptığı için mutlu olduğunu söyledi. Tarihi Edirne şehrinden memnun olarak ayrıldığını ifade eden Edirne Valisi Nusret Miroğlu, "Edirne, tarihi eserleri bakımından çok zengin bir şehir ve aynı zamanda modern bir Avrupa şehri. Edirne Belediyesi'ni çalışmalarından ötürü kutlamak istiyorum. Edirne hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bundan sonrada fırsat buldukça Edirne'ye gelip gezmek istiyorum" diye konuştu.

Edirne Belediye Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken de, Edirne Valisi Nusret Miroğlu'na yeni görev yerinde başarılar dileyerek, "Sadece belediyenin değil, Edirne halkının kapıları sürekli olarak size açık. Bundan sonraki yaşamınızda ve yeni görev yerinizde sizlere sağlık ve başarılar dilerim" dedi.

Görüşmenin sonunda Edirne Belediye Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken, Edirne Valisi Nusret Miroğlu'na tablo hediye etti.

(İA-ED-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title