Haberler

Vali Kızılcık'ın Veda Yemeğinde Kalp Krizi Geçiren Şılbır Hayatını Kaybetti

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık'ın dün akşam düzenlediği veda yemeğinde kalp krizi geçiren Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın dün akşam düzenlediği veda yemeğinde kalp krizi geçiren Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Trabzon Valiliği görevinden geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzonlular ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri'nde dün akşam veda yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe çok sayıda davetli katılırken, neşeli geçen yemekte tatsız bir olay yaşandı. Yemeğe katılan Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır, Vali Kızılcık'a hizmetlerinden ötürü bir konuşma yapmak üzere kürseye geldiği sırada fenalaştı. Bir anda yere yığılan Şılbır'a ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptı. Kalp masajı yapılan ancak kendine gelmeyen Şılbır daha sonra çağrılan ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun uğraşlar sonrasında kalbi yeniden atmaya başlayan Şılbır, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şılbır'ın cenazesi yarın merkeze bağlı Yeşilova Köyü Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Valiliği Recep Kızılcık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title