Haberler

Vali Fuat Atik, Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde incelemelerde bulundu

Güncelleme:

DENİZLİ (İHA) – Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

DENİZLİ (İHA) – Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Serinhisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, burada Kaymakam Oğuz Cem Murat ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. ValiAtik, ilçenin genel durumu ve Kovid-19 ile ilgili yürütülen etkin mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Serinhisar Belediyesini ziyaret eden Fuat Atik, Başkan Hüseyin Gemi'den belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

Vali Atik; Seyfullah Hacımüftüoğlu Leblebi İmalatçıları Küçük Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulunarak leblebi üreticileri ile bir araya geldi. Yurt dışı ihracatında da önemli yeri olan Serinhisar leblebisinin üretim aşamaları hakkında bilgi aldı. Serinhisar ziyaretine Yatağan bıçak atölyelerinde devam eden Atik, zanaatkar ustalarla bıçak çeşitlerini inceleyerek üretim aşamaları hakkında bilgi aldı.

Serinhisar ziyaretinin ardından Acıpayam'a geçen Vali Ali Fuat Atik, ilk olarak Acıpayam Kaymakamlığına geçerek, ilçenin genel durumu ve Kovid-19 ile ilgili yürütülen etkin mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı. Atik, daha sonra Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'dan belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı. Atik, Alaattin Mahallesindeki lavanta bahçelerinde incelemelerde bulunarak, lavanta çiçeğinden elde edilen ürünleri inceledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serinhisar Acıpayam Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title