Haberler

Üzülmez'den Genç Kartepeliler Derneği'ne Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Üzülmez ilçe halkıyla biraraya gelmeye devam ediyor.

Hergün ilçenin değişik bölgelerine ziyaret eden Üzülmez gördüğü ilgiden bir hayli memnun. Üzülmez program kapsamında önceki akşam Kartepe'nin en aktif derneklerinde olan Genç Kartepeliler Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, AK Parti Meclis üyesi aday adayları Ahmet Sağırkaya, Şemistan Subaşı, İstasyon Mahallesi Muhtarı Şerif Tezcan, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Kır, çeşitli STK'ların başkan ve temsilcileri ile Kartepeli vatandaşlar hazır bulundu.

Katılımın yoğun olduğu ziyaret yaklaşık 2 saat sürdü. Ziyarette katılımcılara bilgi veren Üzülmez, vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verdi. Belediyecilik anlamında tecrübeli olduğunu, gelecek nesillere gururla anlatacakları başarılar yaşadıklarını, vatandaşın bir lirasına sahip çıktıklarını anlatan Üzülmez, Kartepe'yi birlikte yöneteceğiz dedi.

Hiç bir zaman yapılamayacak olan bir şeyi yaparım demem diyen Üzülmez ziyarete ilişkin şu ifadelerde bulundu; "Böylesi bir kalabalığı görmek beni çok mutlu etti. Hepinize katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Birlikte bu ilçeyi yöneteceğiz. Her bir vatandaşımız bizim için bir değerdir. Enerjilerimizi birleştirerek bunu sinerjiye dönüştürmemiz gerekiyor. Yeterki birbirimizi gerçek manada sevelim ve kucaklayalım. Bizler bu yola sizlerin duasını kazanabilmek, Rabbimiz'in de rızasını kazanabilmek için çıktık. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepsi değerli ve önemli arkadaşlar. Hakkımızda herşeyin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Üzülmez programın sonuna doğru vatandaşlardan gelen sorulara yanıt verdi. Bir çok konuda kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıtlayan Üzülmez, ziyaret sonunda katılımcılarla tek tek tokalaşarak dernek binasından ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Ak Parti Kartepe Subaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title