Haberler

Uzman Çavuşun Babası Ömer Ekinci'den Başbakana Teşekkür

Şırnak'ta yaklaşık 18 ay önce, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve dün serbest bırakılan Gaziantepli uzman çavuşun babası Ömer Ekinci, telefonla görüşerek kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a...

Şırnak'ta yaklaşık 18 ay önce, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve dün serbest bırakılan Gaziantepli uzman çavuşun babası Ömer Ekinci, telefonla görüşerek kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Başbakan Erdoğan ile telefonda görüştüğünü söyleyen uzman çavuş Kemal Ekinci'nin babası Ömer Ekinci, "Bizden istek ve arzularımızı sordu, bizim talebimiz olmadı. Sadece teşekkür ettik. Bizimle ilgilendiler. Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün devlet büyüklerine teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçmiş olsun dileğinde bulunmak amacıyla uzman çavuş Kemal Ekinci'yi evinde ziyaret etti. Ziyarette Ekinci ile sohbet eden Tahmazoğlu, "Gerçekten sevinçliyiz. Kaçırılan kamu görevlileri; polisimiz, askerimiz, kaymakam adayımızın tekrar ülkemize, ailelerimize sağ kavuşması, aileleri olduğu gibi bizleri de son derece mutlu etmiştir. Bu olayın bu şekilde neticelenmesi hepimiz adına sevindirici. Ben tekrar askerimize hoş geldin diyorum. Rabbim bu tür olaylarla inşallah bir daha karşılaştırmaz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Ekinci Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title