Haberler

Uzman Çavuş Ekinci'nin Mahallesinde Sevinç

Güncelleme:

Terör örgütünce Kuzey Irak'ta serbest bırakılanlar arasında bulunan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Ekinci, Gaziantep'teki ailesine kavuştu.

UZMAN ÇAVUŞ AİLESİNE KAVUŞTU

Terör örgütünce Kuzey Irak'ta serbest bırakılanlar arasında bulunan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Ekinci, Gaziantep'teki ailesine kavuştu.

Karataş Mahallesi'ndeki evine gelen Ekinci, yaklaşık bin kişi tarafından davul, zurna ve zılgıtlarla karşılandı. Türk bayraklarıyla süslü sokağa mahallesine minibüsle gelen Ekinci'yi yakınları omuzlarına alarak evine götürdü. Yaklaşık 18 ay sonra evine dönen Ekinci, Diyarbakır'dan beraber geldiği babası Ömer, annesi Nezihe, eşi Dilek ve hiç görmediği 1,5 yaşındaki kızı Bahar ile hasret giderdi. Baba Ömer Ekinci, çok yorgun olduklarını belirterek, "Hamdolsun Allah'a. Bütün emeği geçen arkadaşlara, bütün devlet görevlilerine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Şimdi çok yorgunuz ve dinlenmek istiyoruz" dedi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ise "Allah bu mutluluğu doya doya yaşamayı nasip etsin. Annesine kavuştu, evladına kavuştu, işine kavuştu. Allah razı olsun. Güzel bir gündü, ama yorucu bir gündü" diye konuştu. Anne Nezihe Ekinci de oğullarına kavuştukları için çok mutlu olduklarını anlattı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Ekinci Gaziantep Karataş Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title