Haberler

    Uygurlar Çin'i Protesto Etti

    Güncelleme:

    Grup, Doğu Türkistan'daki akrabalarından haber alamadıkları gerekçesiyle Çin'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenledi.

    Grup, Doğu Türkistan'daki akrabalarından haber alamadıkları gerekçesiyle Çin'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenledi

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Çin Halk Cumhuriyeti Doğu Türkistan İstanbul Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    ARAPLAR İÇİN SOKAĞA DÖKÜLENLER NEREDE ?:

    Afrika ve 0rtadoğu arapları için sokağa çıkanlar da tık yok. .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Muhsin:

    Geçen yıl İHH organizatörlüğünde pek çok yerde ve özellikle ŞİRİNEVLER Metro/Metrobüs üst geçidinin olduğu alanda 15 gün süreyle ve resimli belgelerle DOĞU TÜRKİSTAN ZULMÜ sergi halinde yapıldı . Esasen sen daha internet nedir gogul nedir bilmezken ve ülkemde bunlar yokken Doğu Türkistandan gelen kardeşlerimize aş, iş, barınma saplayan kitle o itham ettiğin kitledir. Hem Ortadoğu arapları dediklerin Selçuklu ve Osmanlı bakiyesi akrabalarımızdır. Muhalefet olsun diye buralara bir şeyler yazmayın

    yanıt0
    yanıt0
    bunu yazan tosun:

    siyasetin yönünü konuşulanlar değil konuşulmayan konular belirler.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    x:

    EVET UTANILACAK MESELE. . . . İNSANLIK ADINA. . . . ANCAK NE YAZIK Kİ DEDİKLERİ GİBİ PARANIN DİNİ İMANI MİLLETİ YOKTUR. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title