Haberler

Ütüyü Fişte Unutma Derdine Son!

De'Longhi FXN25 AG ütü, 30 saniye sonra otomatik kapanıyor

İtalya'nın tasarım ödüllü markası De'Longhi, patentli 'Gemini Taban' ütüyle çığır açıyor. Seramik dış çerçeve ve titanyum iç tabanıyla en zor kırışıklıkları bile açan FXN25 AG ütüyü fişte unutsanız bile 30 saniye sonra otomatik olarak kapanıyor.

De'Longhi'nin yenilikçi Gemini Tabanlı modeli FXN25 AG ütü, kırışıklıkları kolayca açarak ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Patentli gemini taban sayesinde, seramik çerçeve titanyum tabandan önce kumaş üzerinde kolayca kayarak kumaşı titanyum taban için hazırlıyor. Yatay konumda 30 saniye, dikey konumda 8 dakika beklediğinde ütünüz otomatik olarak kapanarak, güvenliğinizi koruyor.

Tabanda değişken yükseklik özelliği sayesinde ince ön bölümün en zor noktalara bile ulaştığı FXN25 AG ütünün kalın arka bölümü, ısıyı sabit tutma ve ağırlık sağlama özelliğiyle kırışıklıkları yok ediyor. Kendi kendini temizleme özelliği bulunan FXN25 AG, kuru kullanım, buhar, şok buhar ve su spreyi fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. kireçlenmeyi önleyici sabit filtre 'Aqua Clear' sistemi musluk suyunun da kullanılabilmesini sağlıyor. Su damlatmama özelliği sayesinde giysilerinize zarar vermezken, dikey ütüleme sayesinde en zor noktalardaki kırışıklıkları dahi açıyor.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ;

• 4 farklı buhar ayarının yapılabildiği ütünün, geniş ön ağzı sayesinde kolaylıkla su dolumu gerçekleştiriliyor.

• Ayarlanabilir termostat, 120 gr şok buhar özelliği ve 400 cc su kapasitesi bulunuyor.

• Ütü hazır göstergesi kullanıcısına zaman kazandırırken, 40 gr sürekli buhar özelliği giysileri pürüzsüzleştiriyor.

• 3 metrelik uzun kablosu ile kullanıcısına rahat hareket etme imkanı sağlıyor. Kablo saklama bölümü kablonun zedelenmesini engellerken, fazla yer kaplamasını önlüyor.

De'Longhi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty ve Electro world'un tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

De'Longhi FXN25 AG ütü için tavsiye edilen satış fiyatı 205 TL'dir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title