Haberler

Ustaosmanoğlu'nun oğlu babasının cenazesinde duyurdu: İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Hasan Kılıç Hocaefendi olacak

Güncelleme:

İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün 93 yaşında vefat ederken, bugün Fatih Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazında konuşan Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, babasının vasiyetine uygun olarak İsmailağa Cemaati'nin yeni liderinin Hasan Kılıç Hocaefendi olacağını duyurdu.

İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, Fatih Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Mahmut Efendi'nin oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, cenaze namazında İsmailağa Cemaati'nin yeni liderinin kim olacağını şu sözlerle duyurdu; "Şu tabiri kullanarak bize bu görevi, vasiyeti anlatmamızı söylemişti: Benden sonra tabirini kullanarak, "Son nefesimi kullanana kadar ben cemaatimin başındayım. Yerime Hasan Efendi'yi cemaatimizin başına bırakıyorum" Allah hepinizden razı olsun."

Ustaosmanoğlu'nun oğlu babasının cenazesinde duyurdu: İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Hasan Kılıç Hocaefendi olacak

HASAN KILIÇ HOCAEFENDİ KİMDİR?

Hasan Kılıç Hocaefendi 1930 Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Çaybaşı köyünde dünyaya geldi. İlk talebeliği mahallesindeki evinde okudu. Bursa'da askerlik hizmetini yapan Hasan Efendi'ye manevî dersini Nuri Efendi vermişti.

Ustaosmanoğlu'nun oğlu babasının cenazesinde duyurdu: İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Hasan Kılıç Hocaefendi olacak

CENAZE TÖRENİNE BİNLERCE KİŞİ AKIN ETTİ

Uzun zamandır yaşadığı böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören 93 yaşındaki İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu dün hayatını kaybetti. Bugün Cuma namazına müteakip Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanan Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde ülkenin neredeyse her yerinden binlerce kişi akın ederken, cami avlusunda yaşanan yoğunluk drone ile de havadan görüntülendi.

Ustaosmanoğlu'nun oğlu babasının cenazesinde duyurdu: İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Hasan Kılıç Hocaefendi olacak

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA TÖRENE KATILDI

Fatih Camii'ndeki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Marmaris'teki yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan da cenaze törenine son anda yetişti.

Ustaosmanoğlu'nun oğlu babasının cenazesinde duyurdu: İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Hasan Kılıç Hocaefendi olacak

"SON DÖNEMLERİNDE ÇOK ÇİLE ÇEKTİ"

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fatih İmam Hatip'te öğrenciyim. Cuma namazlarında kendisini dinlerdik. Zaman zaman Yavuz Selim Camii'nde sohbetlerinde bulunurduk. Ve son dönemlerinde gerçekten çok çile çekti ve bu çilenin ardından hakka uğurluyoruz. Kendisini tanıdık, bildik ve o imanıyla da sevgili habibine komşu olacağına inanıyoruz. Rabbim cümlemizi sevgili habibiyle komşu kılsın. Bizleri hep birlikte haşr ü cem eylesin. Tekrar ruhu için El-Fatiha..." ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mahmut Ustaosmanoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (37)

Doğuş:

Tarikat lar En tatlı mafya biçimidir. Kimse din korkusundan sana gık diyemez

355
346
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

mafyalar kan döker.. cemaatler ise iyiliği güzelliği anlatır... zaten iyiliği güzelliği analtmıyorsa orası cemaat değildir, gereği yapılır.

yanıt5
yanıt6
Qwe Qwe:

Mafya silah, uyuşturucu kacakcisidir. Çek senet tahsilatı yapar. Zorla kaba kuvvetle insanların malını parasını gasp eder. Adam öldürür mekan dağıtır. Kanun hukuk tanımaz. Gerçek bir İslami tarikat Allah in emir ve yasaklarını yaymaya insanları doğru yola yönlendirmeye çalışır

yanıt8
yanıt5
Kemal Aslan:

Ne geliyorsa basimiza bu tur dinci adamlar yuzunden geliyor dunyadan 100 yil geriden geliyorsak bu basbelalari yuzunden geliyoruz...

206
245
yanıtYanıtla
Efkan Alt0666:

Senin kime ben faydan var. o rahmetli yüzlerce burslu öğrenci imam yetiştirmiş. 93 yaşına islam alemine ışık olmuş bir zat. Sen bu kafayla devam et. Ama adamı tanımasan yorum yapma

yanıt88
yanıt99
Mikail arman:

Îslam'à ve Îslâm Alimlerine hakaret edenler, bu davranışınız Yüce ALLAH'ın Dinine zarar vermez.Acı ve zararını siz görürsünüz. Bu davranışınız kalbinizin kirliliğini, bencilliğinizi, acizliğinizi, vicdani ve insani değerlerden ne kadar çok uzak olduğunuzu ortaya koyar.

300
146
yanıtYanıtla
tolga yurtsever:

Trabzonlu olmasa kimse biat etmez. Hamdolsun Trabzon .. Trabzonun futbol takımı ve tarikati var.

55
229
yanıtYanıtla
Mehmet Erarslan:

hesap günü görürsün varmı yokmu tranbzonspor belki seni kurtarır

yanıt71
yanıt35
Efkan Alt0666:

Ne alaka. Trabzon spor ekibinden birileri var mı orada . Boş boş konuşma

yanıt58
yanıt19
Mikail arman:

Înançsız, ahlâksız nankör kemal aslan, şu dünyada senin kime ne faydan olmuş ? Din, Îslâm'dır.Din bize her türlü Nimeti veren Yüce ALLAH'ın Dinidir.Îslâm Alimleride Yüce ALLAH'ın sadık kullarıdır.Öldüğün zaman Hakikatı görünce kininin, zehirli dilinin hesabını verirsin.

107
97
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title