Haberler

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu

Güncelleme:

Eftelya şarkısıyla adını duyuran usta sanatçı Hakan Yeşilyurt, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sanatçının ölümü sanat dünyasını da yasa boğdu.

Şarkılarındaki başarısıyla adını duyuran 46 yaşındaki sanatçı Hakan Yeşilyurt, önceki gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Usta sanatçının ölümü başta Sabahat Akkiraz, Onur Akın, Barış Atay isimler başta olmak üzere sanat camiasını yasa boğdu.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Sanatçı Hakan Yeşilyurt kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yeşilyurt'un cenazesi 11 Şubat Pazartesi günü 13.00'da Antalya Kızılarık Cemevi'nden kalkacak. Sanatçı, Adalılar grubunun kuruluşunda da yer almıştı.Yeşilyurt'un ölümü meslektaşlarını da yasa boğdu. İşte ünlülerin paylaşımları...

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un ölümü Ünlüleri Yasa BoğduHakan Yeşilyurt

ADALILAR GRUBU

"İnanıyoruz ve biliyoruz. "Adalının Türküsü Düşmeyecek Dillerden". Türkülerimizde, marşlarımızda ve kavgamızda yaşayacaksın. Yıldızlar yoldaşın olsun Hakan Yeşilyurt."

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un ölümü Ünlüleri Yasa BoğduSebahat Akkiraz

SABAHAT AKKİRAZ

"Genç iken ölene ölüm zor iştir" sanatçı kardeşimiz Hakan Yeşilyurt hakka yürüdü. Işık'lar içinde uyusun kardeşimiz. Çok erken oldu"

SERVET KOCAKAYA

"Genç iken ölene ölüm zor iştir" sanatçı kardeşimiz Hakan Yeşilyurt hakka yürüdü. Işık'lar içinde uyusun kardeşimiz. Çok erken oldu Hakan Yeşilyurt"

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un ölümü Ünlüleri Yasa BoğduOnur Akın

ONUR AKIN

"Yaktın ciğerimi çocuk aşk olsun."

FERHAT TUNÇ

"Nasıl olur, sevgili Hakan Yeşilyurt.... İki gözüm benim, sevgili kardeşim çok gençsin daha. Böyle apansız çekip gitmek sana yakışır mı? Çok yazık oldu çok...

BARIŞ ATAY

"Çok erken oldu çok. Hoşçakal abi"

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un ölümü Ünlüleri Yasa BoğduBarış Atay

ALİ KENANOĞLU

"Genç yaşta bir genç yürek sustu... Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

BARIŞ YARKADAŞ

"Eftelya, Sen Aşksın, Çökertme ve Bize Kalan albümlerinin sahibi Sanatçı Hakan Yeşilyurt geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kendine has bir sesi olan Yeşilyurt'a Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

VELİ AĞBABA

"O güzel insanlar , o güzel atlara binip gitmeye devam ediyor. Özgün müziğin kadife sesli sanatçısı Hakan Yeşilyurt'u çok genç yaşta kaybettik. Mekanı cennet olsun."

ORHAN SARIBAL

"Mücadelenin, emeğin, emekçinin ezgilerine ses olan değerli sanatçı Hakan Yeşilyurt'u, kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Sesiyle, ezgileriyle bizimle yaşayacak..."

Usta Sanatçı Hakan Yeşilyurt'un ölümü Ünlüleri Yasa BoğduOrhan Sarıbal

SEZGİN TANRIKULU

Ses verdiğin ezgiler yüreğimizde... "Aynı topraktan geldik biz bize benzeriz sevdayla dururken neden kavga ederiz?" Hakan Yeşilyurt devrin daim olsun.

ALPER TAŞ

"Hakan Yeşilyurt güzel bir insandı.Güzel bir sesti. Kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Ailesinin,sevenlerinin başı sağ olsun."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yeşilyurt Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

Egemen:

Birtane eksildi

85
26
yanıtYanıtla
Trump:

Bir eksilir bin doğarız sen o küçük beynini yorma bro

yanıt10
yanıt36
Trump:

Bir eksilir bin doğarız sen o küçük beynini yorma bro

yanıt7
yanıt35
Umut:

Insallah tez zaman da Sen eksilirsin

yanıt1
yanıt0
Umut:

Insallah tez zaman da Sen eksilirsin

yanıt0
yanıt0
beyinbedava:

NAPALIM COKMUÖNEMLİ BİRİ ÖBÜR TARAFDA SÖYLESİN

38
31
yanıtYanıtla
Mavi:

Yahu rahmeti nuru anlıyorumda bu ısiklar icinde uyu nedemek bir turlu anlamiyorum acaba diyorum biryerkne ampul mu takiyorlarda gomuyorlar

55
12
yanıtYanıtla
Vartolu:

Işıklar icinde uyu guzel insan

11
47
yanıtYanıtla
Mavi:

Isiklar hangi anlamda ve manada kullaniyorsunuz bi aciklayacak yenilikciyim cagdasim diyen birtane akilli cevao verebilirse sevinirim yoksa burada bu sejilde yazan bir avuc salaktan ibaret sadece diyebilirim

34
4
yanıtYanıtla
Umut:

Senin beyninde Isik yoksa insanlar nasil anlatsin sana

yanıt1
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title