Haberler

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Yalçın Gülhan'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu

Güncelleme:

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Yalçın Gülhan, hayatını kaybetmesi ardından ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Serpil Gülhan, eşinin tabutuna sarılarak, "Devrik kralım benim, güle güle git, ben hakkımı helal ettim, sen de helal et." diyerek ağladı.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Yalçın Gülhan (75) dün, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gülhan'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yalçın Gülhan'ın cenaze namazı Üsküdar Şakirin Camii'nde kılındı. Cenazeye Gülhan'ın ailesi, yakınları ve çok sayıda sinema sanatçısı katıldı. Yalçın Gülhan'ın eşi Serpil Gülhan, taziyeleri kabul etti. Serpil Gülhan, eşinin tabutuna sarılarak, "Devrik kralım benim, güle güle git, ben hakkımı helal ettim, sen de helal et" diyerek ağladı.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Yalçın Gülhan'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu

"ÇOK GÜZEL BİR ADAMI KAYBETTİK"

Yalçın Gülhan'ın eşi Serpil Gülhan, 'Çok güzel bir adamı kaybettik. Çok temiz kalpliyi. Hiç kimsenin arkasından bir gün kötü bir laf söylediğini duymadım. Güldürürdü bizi. Herkesi mutlu etti. Öbür tarafta da mutlu olur inşallah. Elimizden geleni yaptık ama bu kadarmış vadesi. Mekanı cennet olsun. dedi.

"GÜZEL BİR İNSAN DAHA GİTTİ"

Sanatçı arkadaşı Müjdat Gezen, 'Çok değerliydi. Benim asker arkadaşımdı. 55 sene önce birlikte askerlik yaptık. Aynı tiyatroda çalıştık. Diziler, filmler.. Eşi Serpil son dakikaya kadar saniye yanından ayrılmadı ama böyleymiş. İnsan gibi bir insanı kaybettik. Çok iyi oyuncuydu. Çok beğenirdim ben oyunculuğunu. Hababam Sınıfı'nda da beraber oynamıştık. Güzel bir insan daha gitti. Nur içinde yatsın. diye konuştu.

"İYİ BİR AKTÖRDÜ, İYİ BİR İNSANDI"

Sinan Bengier ise, 'Çok sevilen bir insandı. Arkadaşlarla otururken, konuşurken Yalçın'ın adı mutlaka anılırdı. Her birlikte olduğumuzda adı geçerdi. Mekanı cennet olsun. İyi bir aktördü, iyi bir insandı. Hakkında çıkan yazılara bakıyoruz. Hiç kimse kötü bir şey dememiş, o çok güzel bir şey. ifadelerini kullandı. Yalçın Gülhan'ın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şakirin Camii Yalçın Gülhan Haberler

500

Yorumlar (57)

dadaşım:

müco iyi bak tabuta

32
21
yanıtYanıtla
DADAŞIII:

sen bakmayacak mısın. . sefil

yanıt12
yanıt1
mine:

dadaşım rumuzlu terbiyesiz bence sen iyi bakda adını ağzına almaya bile haddin olmayan koskoca çınarlarımızdan müjdat gezene karşı terbiyeni tak . Edepsizzzzzzz. . . Sen iyi bak belki de sen defolur gidersin gereksizzzz. . .

yanıt6
yanıt7
123:

DARISI BAŞINA MÜJDAT . . .

14
22
yanıtYanıtla
Arzen:

Baskalari icin hayir dileyeceginize böyle şeyler isteyin allah başıniza verir merak etmeyin.

yanıt12
yanıt3
Şennur:

Sende öleceksin yavaş ol Müjdat Gezen sen çok yaşa

yanıt0
yanıt0
KÜBRA:

ÖLEN ESKİ ÜNLÜLER ARASINDAN EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM KEMAL SUNALDI. . 2000 YILINDA 11 YAŞINDAYDIM. RAHMETLİ DEDEM ABDEST ALIRKEN KOŞUP ONA KEMAL SUNAL ÖLDÜ DEDE DEDİM. RAHMETLİ DEDEM ABDESTİ BİTİRİNCE GERÇEKTEN Mİ DEDİ VE GÖZLERİ DOLDU. SÖYLEDİĞİME PİŞMAN OLMUŞTUM AMA ÇOCUK AKLI İŞTE. . DEDEM 2008 YILINDA VEFAT ETTİ. 90 YAŞINDAYDI. BU ANI HEP AKLIMA GELİR KEMAL ABİMİZİ HATIRLAYINCA. . ALLAH İKİSİNEDE RAHMET EYLESİN

31
0
yanıtYanıtla
zuzitazuzu:

ben de o yaşlardaydım. öğrendiğimde bir köşede ağlamıştım. abi gibi baba gibi bir duyguyla sevdim. allah rahmet eylesin hepsine inşallah.

yanıt4
yanıt0
ALLAH RAHMET ETSİN:

BEN KIRK YAŞINDAYDIM. HEPSİNİ TANIRIM. BAŞTA AYHAN IŞIK. . . TAN BUGÜNE KADAR Kİ SANATÇILARIMIZA ALLAH RAHMET EYLESİN

yanıt4
yanıt0
cem:

güle güle darısı diğer nankör sanatçılara

10
21
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title