Haberler

Uşak Valisi Yavuz, Göreve Başladı

Valiler Kararnamesi ile Uşak Valiliğine atanan Seddal Yavuz göreve başladı.

Valiler Kararnamesi ile Uşak Valiliği'ne atanan Seddal Yavuz göreve başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı Valiler Kararnamesi ise Uşak Valisi olarak görevlendirilen Vali Yavuz için bu sabah Uşak Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi.

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ve protokol üyeleri tarafından karşılayan Uşak Valisi Valisi Seddal Yavuz, daha sonra makamında kısa bir açıklama yaptı.

Uşak Valiliği görevine başlamanın gururunu ve heyecanını yaşadığını ifade eden Vali Yavuz, "Huzur şehri, ilklerin şehri, aşıklar diyarı gibi bir çok güzel unvanı hak eden bu şehre hizmet etmek, şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da kalkındırabilmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Görevi boyunca 'kimsesizlerin kimi' olmayı düstur edineceğini kaydeden Vali Yavuz şöyle konuştu:

"Fakirin fukaranın, garibin gurabanın yanında olma ve sorunlarını çözme noktasında kararlıyım. Şehrimizin sorunlarına çözüm ararken ya da yeni proje ve fikirleri tespit ederken ortak aklı kullanmaya özen göstererek sinerji yaratmayı hedefliyorum. Devam eden projeleri takip ederek bitirmeyi ve yeni projeler başlatmayı arzu ediyorum. İlimizde görev yapan Valilerimize değerli hizmetlerden dolayı teşekkür eder kendilerine sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim. Bize güvenenleri mahcup etmemek için var gücümle çalışacağım. Kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini sağlamak birinci önceliğimiz. Kamu hizmetlerini etkin, verimli ve süratli bir şekilde sunarken hukuka bağlı kalacağım. Kısacası 'Milleti yaşat ki, Devlet yaşasın' düşüncesinden ilham alarak hareket edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun, mahcup etmesin."

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Gül Ali Erdoğan Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title