Haberler

Uşak'ta AK Parti'den 13 Aday Adayı

Uşak'ta AK Parti'ye 13 kişi milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Uşak'ta AK Parti'ye 13 kişi milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım'da bir gazetede yayınlanan ve tepki çeken 'Olmasaydı da olurduk' ilanını veren derginin imtiyaz sahibi iç mimar Eyüp Gökhan Özekin de yeniden adaylık için başvurdu.

Uşak'ta 13 aday adayının elini taşın altına koyarak, partiden aday adaylığı başvurusu yaptığını açıklayan AK Parti Uşak İl Başkanvekili Servet Kuş, Uşak'ı temsil edecek 3 kişiyi kesin aday olarak belirleyeceklerini dile getirdi. Türkiye'de 13 yıldır ekonomik anlamda sağlanan istikrar ortamına acil ihtiyaç olduğunu savunan Kuş şöyle dedi:

"AK Parti'nin deneyimli ve başarılı kadroları 1 Kasım'daki genel seçimlerle iktidara gelecek ve ülkemizdeki kalkınma hamlesini devam ettirecektir. AK Parti Uşak İl Teşkilatları olarak halka karşı sorumluluğumuz bilincindeyiz ve seçimlere bu anlayışla çalışacağız. Çünkü hem Uşak'ın hem de Türkiye'nin yarınlarıyla ilgili büyük hedeflerimiz var."

AK Parti'de Uşak'tan milletvekili aday adayı olanlar şöyle: Basri Yıldırım, Erol Korkmaz, Erol Uysal, Yasin Kaya, Nuri Uslu, Hüseyin Keskin, Alim Tunç, Eyüp Gökhan Özekin, Mehmet Altay, İsmail Güneş, Filiz Poyraz, Zafer Aydın ve Hamza Kale.

YİNE ADAYLIK İÇİN BAŞVURDU

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım'da bir gazetede yayınlanan ve tepki çeken 'Olmasaydı da olurduk' ilanını veren derginin imtiyaz sahibi iç mimar Eyüp Gökhan Özekin, Uşak'ta AK Parti'den tekrar adaylık için başvurdu. Özekin 7 Haziran'daki genel seçimlerde AK Parti tarafından Uşak'tan ikinci sırada milletvekili adayı gösterilmiş, ancak seçilememişti. - Uşak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Eyüp Gökhan Özekin Ak Parti Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title