Haberler

Uşak'ta Ağaçlandırma Seferberliği

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın 2008-2012 Yılları Arasındaki Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Eylem Planı Kapsamında Organize Edilen Milli Ağaçlandırma Seferberliği 7 İlde Başlatıldı. Uşak'ında Aralarında Bulunduğu 7 İlde Düzenlenen Törenlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Video Konferansla Katıldı.

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın 2008-2012 yılları arasındaki Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Eylem Planı kapsamında organize edilen Milli Ağaçlandırma Seferberliği 7 ilde başlatıldı. Uşak'ında aralarında bulunduğu 7 ilde düzenlenen törenlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan video konferansla katıldı.

Milli Ağaçlandırma Seferberliği kapsamında İl Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nce Uşak Merkez Aşağı Karacahisar Köyü su deposu yakınlarında düzenlenen tören renkli görüntülere sahne olurken, video konferansla törene katılan Başbakan Erdoğan, Vali Kayhan Kavas ile konuştu. Öğle saatlerinde başlayan törene yöre halkı yoğun ilgi gösterdi. Vali Kayhan Kavas, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Uşak Milletvekili Nuri Uslu ve daire müdürleri de törene katıldı. Video konferans aracılığıyla Uşak'a bağlanan Başbakan

Erdoğan, ağaçlandırma çalışmaları hakkında Uşak Valisi Kayhan Kavas'tan bilgi aldı. Vali Kayhan Kavas da, Uşak'ta ağaçlandırma çalışmalarının çok iyi seviyede olduğunu belirterek son üç yılda 170 bin dekar alanın ağaçlandırıldığını söyledi.

Uşak Çevre ve Orman İl Müdürü Ramazan Toker ise yürütülen ağaçlandırma çalışmaları hakkında şöyle bilgi verdi: "Uşak'ta Cumhuriyetin kuruluşundan 2003 yılına kadar yapılan ağaçlandırma miktarı 160 bin dekar. Biz 2004-2007 yılları arasında ağaçlandırmaya önem verdik ve 170 bin dekarlık alanı ağaçlandırdık. 2008-2012 yıllarını kapsayacak şekilde düzenlenen eylem planında ise 267 bin dekar alanı ağaçlandırmayı hedefliyoruz. Bu maksatla Aşağıkaracahisar köyü civarındaki sahalarda Uşak Organize Sanayi

Bölgeleri orman tesisi ile ağaçlandırma ve erozyon kontrolü seferberliğini bugün başlattık. Bu çalışmalar devlet ormancılığından millet ormancılığına geçişin bir basamağı olacaktır."

(KY-EY-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title