Haberler

Uşak Belediyesi'nden Bir Saha Daha

Güncelleme:

Uşak Belediyesi spor sahalarına verdiği önemi farklı branşlara sporlar için açtığı sahalar ile gösteriyor.

Son bir ay içinde açılan tenis kortları ve motorları pistinin ardından bir sahanın daha açılışı gerçekleşti. Huzur Park'ta bulunan futbol sahasının açılış töreni yapıldı. Uşak Sportif ve Çiğli Belediyesi'nin açılış maçı yaptığı törene Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz ve Tuncay Yılmaz, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tuncay Akbulut, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve sporseverler katıldı. Sahanın açılış töreninde açılış konuşmasını da Belediye Başkanı Ali Erdoğan gerçekleştirdi. Kentte spor alanlar konusunda hassasiyet içinde bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " Sporu seven bir neslin olması için sahaların da olması gerekiyordu. İlimizde bu bağlamda sahalar için önemli çalışmalar sergiledik. Çalışmalarımız neticesinde kente birçok saha kazandırdık. Huzur Park'ta yaptığımız saha da bunlardan birisidir" dedi. Sahanın FİFA standartlarında olduğunun altını çizen Başkan Erdoğan, böyle bir sahanın amatör futbol için de önemli olduğuna dikkat çekti. Uşak'ta spor alanlarında da farklılığı gözettiklerini dile getiren Başkan Erdoğani " İlimizde popüler olan sporların yanında diğer sporların da gelişmesinden yanayız. Bu şekilde ilimizde gençlerimiz birçok spor dalına gönül vereceklerdir. Bu da ilimizin gelecekte sporcu gençler bakımından şanslı olacağının bir göstergesidir" ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi'nin sahalar bakımından rekorlar kırmaya devam ettiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " İlimizde her anlamda çalışmalarımız devam ediyor. çalışmalar ile kentimizin geleceğine yön veriyoruz. İlimizde spor da bizler için çok önemli bir yer tutuyor. Bu nedenle sürekli spor sahaları yaparak gençlerimizin sıkıntılarını sona erdiriyoruz. Bu bağlamda belediyemiz rekorlar kırmıştır. Biz belediye olarak sadece popüler sporlar değil; popüler olmayan sporlara da önem veriyoruz. Bu nedenle tenis kortlarının yanı sıra motor sporları pisti, kaykay pisti gibi farklı alanlarımız mevcuttur. Bugün ilimizde son dönemlerde kazandırdığımız futbol sahalarına bir yenisini daha eklemekteyiz. Huzur Park'ta inşa ettiğimiz sahamız FİFA standartlarında olup ilimiz için son derece önemlidir. İlimizdeki futbol sahalarımızın kalitesi yaptığımız çalışmalar ile daha da artmıştır. Belediyemiz sahalar konusunda hassas davranmaya da devam edecektir. Yeni sahalar yaparak gençlerimizin spora olan ilgilerini arttırmak niyetindeyiz. Gençlerimizin spora olan ilgisi kentimizin kazanım sağlamasına neden olacaktır. Bu nedenle spor sahaları ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız bu sahanın hayırlı olmasını diliyoruz" dedi

Konuşmaların ardından Başkan Ali Erdoğan misafir takıma ve Uşak Sportif yöneticilerine plaket taktim etti

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Erdoğan Çiğli Uşak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title