Haberler

Uşak Alevi Kültür Derneği: Ali Erdoğan'ı Destekliyoruz

Güncelleme:

Dernek Başkanı Fikret Sağdemir: "Uşak'ta yaşayan yaklaşık 12 bin Alevi olarak Ali Erdoğan'ı destekliyoruz." dedi.

Uşak Alevi Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Sağdemir, Uşak'ta yaşayan yaklaşık 12 bin Alevi olarak Belediye başkanı Ali Erdoğan'ı desteklediklerini bildirdi.

İSTENEN İSİM

Sağdemir, Alevi Dedesi Nazmi Aydedeoğlu ve bir grup alevi vatandaş ile Işık Çakır Sultan Cem Evi'nde yaptığı açıklamada, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın kendilerine değer veren belediye başkanı olduğunu ve tekrar adaylığını istediklerini bildirdi.

"GÖNÜLLERİMİZE TAHT KURDU"

Erdoğan'ın Alevilerin ibadet yerine kavuşmasını sağladığını dile getiren Sağdemir, şunları kaydetti:

"Erdoğan, en büyük sorunumuz olan ibadet yeri problemimizi çözerek Uşak Işık Çakır Sultan Cem Evi'ne kavuşmamızı sağladı. Muharrem ayı sonunda düzenlediğimiz 'Aşure Günü' etkinliklerine verdiği maddi ve manevi destekle gönüllerimize taht kurdu. Ayrıca 3 yıldır geleneksel olarak düzenlenen ve Uşak ile özdeşleşmiş, anadolu erenlerinden 'Kolu Hacım Sultan Anma Etkinlikleri'ne verdiği destekle Alevi canları onurlandırdı. Uşak Üniversitesi'nde 'Kolu Açık Hacım Sultan Kürsüsü' açılmasında da öncülük yapıp bizi mutlu etti. Bu sebeple Uşak'ta yaşayan yaklaşık 12 bin Alevi olarak Ali Erdoğan'ı destekliyoruz."

"BİZİM İÇİN PARTİNİN ÖNEMİ YOK"

Alevi Dedesi Aydedeoğlu da Erdoğan'a olan vefa borçlarından dolayı parti farkı gözetmeksizin arkasında olduklarını dile getirdi.

2009 yerel seçimlerinde MHP adayı olarak Uşak Belediye Başkanı seçilen ve sonraki süreçte partisinden istifa eden Ali Erdoğan'ın, 2014 seçimlerinde CHP'den aday gösterileceği söylentisi üzerine Uşak milletvekillerinin de aralarında bulunduğu CHP üyeleri imza kampanyası başlatmış, Ankara'da parti genel başkanlığına giderek Erdoğan'ın adaylığına karşı çıktıklarını bildirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Erdoğan Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (11)

FERHATneoncafe35@gmail.com:

Erdoğan halkın sevgilisi ona Kürt te Türk te Laz da Ermeni de Alevi de Arap ta herkes oy veriyor herkes çok seviyor....Çünkü halkın adamı Anadaolu insanın gardaşı...

51
56
yanıtYanıtla
VATANDASnazli-d@hotmail.com:

ULKEMIZDE IRKCILIGI AYRIMCILIGI AKP ZAMANINDA BASLADI BUNDAN ONCE TURK HALKI DEDIGIN ZAMAN TURKIYEYI IFADE EDIYORDU SIMDI TURKU KURDU LAZI ALEVISI CERKEZI SAYIYORDA SAYIYOR KISACASI TURK DEVLETIYSE TURK VATANDASI BASKA IZAHI VARMI

yanıt0
yanıt0
1453oldcityboy@rocketmail.com:

mhp ve chp bu memlekette en az 50 yıl iktidar olamaz göreceksiniz 30 martta 3-4 belediyeden baska adınız kalmayacak tayyip erdoğan tek türkiyenin değil tüm mazlum milletlerin uykudan uyanmasına vesile oldu siz uyumaya devam edin

45
50
yanıtYanıtla
WERTYwerty27@hotmail.com:

MHP güÇLÜ 1 partidir.ya Chp ya Mhp..başka yoLu YOK.

32
52
yanıtYanıtla
erdiferdi76@hotmail.com:

Bende aylardir bunu yaziyorum fark etmez diye ama millet anlamiyor. Chp ve mhp nin yolunu aynidir iki parti birlesip ya sol ya sag olsun. Boyle iki ayni dusuncede olan parti sag sol olmuyor.

yanıt0
yanıt0
KİNİNDEN SIYRILonurruno@mynet.com:

APTALLAR DHA OKUDUKLARINI ANLAMIYOR. BAHSEDİLEN ERDOĞN TAYİP ERDOĞAN DEĞİL :))))

43
7
yanıtYanıtla
KARDEŞcapulcu_353535@hotmail.com:

ALEVİ KARDEŞLERİM TEŞEKKÜR EDERİZ

9
10
yanıtYanıtla
kübra kırkanafynlukbr@hotmail.com:

uşaklı aleviler eğer görüşünüz buysa yanlış yoldasınız ..yada iyi kandırılmışsınız..çünkü o cemevi 3 partinin onayıyla yapıldı bu birrrr.....o malum kişinin koltukta kalma hırsına ortak olmayın lütfen...kendinize yapılan tek bir cemevine değil..o savunduğunuz kişinin villalrını görseniz dudağınız uçuklar...ve uşakta asla 12 bin alevi yok buda kamuoyunu yanıltma sadece...ben zannetmiyorum uşakta ki alevilerin hepsinin aynı fikirde olduğunu bu siyasi bir oyun sadece reklA aracı yapılıyosunuz size söyliyeyim...

3
4
yanıtYanıtla
veli köçkünelaveli1@hotmail.com:

size 12 bin aleviyi tek tek evlerini dolaştırıp gösteririm hanım efendi saygılar

yanıt1
yanıt0
SELAHATTİNsbilen_1976@hotmail.com:

Bu açıklamayı hak ve özgürlükler açısından doğru bulmuyorum. Bir gruplaşma ve ayrımcılık , nifak tohumu ekiliyor. Aday alevi diye bütün aleviler ona oy verecek diye bi kaide yok. İsteyen istediğine oy verir. Yine yorum atanların arasında da bu fitili ateşlemek isteyenler var. Biraz uyanık olalım.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title