Haberler

Ürgüp Cumhuriyet Meydanı'ndaki Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Güncelleme:

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nı çevreleyen yolda planlanan sıcak asfalt çalışmaları 1 hafta gibi rekor bir sürede tamamlandı. Ürgüp Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlamak için yolun altında kalan eski su tüneline bağlı olarak oluşan çökmeleri engellemek amacıyla sıcak asfalt yol çalışmalarını tamamladı. 45 bin metrelik asfaltlama çalışması kış ayından önce tamamlandı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nı çevreleyen yolda planlanan sıcak asfalt çalışmaları 1 hafta gibi rekor bir sürede tamamlandı.

İlçe genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini bir bir hayata geçiren Ürgüp Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı etrafındaki yolun altında kalan eski su tüneline bağlı olarak yolda oluşan çökmeleri engellemek için planlanan program dahilinde sıcak asfalt yol çalışmalarını tamamladı.

Meydanı çevreleyen bölgedeki işyerlerinin alt yapısının da asfalt öncesi tamamlandığı çalışma çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi, Gençlik Spor Salonu stadyum çevresi, Sanayi ile Fatih Mahallesi arası, noter önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı ve Evka Mahallesi Aksalur yolunu kapsayan 45 bin metrelik asfaltlama çalışması kış ayından önce tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Kent estetiği ve ulaşım konforu için planladıkları çalışmaları kısa sürede tamamlamanın verdiği mutluluğu ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Vatandaşlarımızdan bize olan geri dönüşlerle, yaptığımız teknik ölçüm ve araştırmalarla sıcak asfalt çalışmasının Cumhuriyet Meydanı'nı çevreleyen bölgede yapmaya karar verdik. Bölgemizin cazibe merkezi olan Ürgüp'ümüzün yoğun misafir ağırladığı, ilçemizin ticari hareketliliğinin yaşandığı Cumhuriyet Meydanımızı hızla ve titizlikle altyapısıyla birlikte esnafımıza ve vatandaşlarımıza da asgari düzeyde rahatsızlık düsturuyla tamamlamak için hazırlıklarımızı tamamlayıp "Bismillah" dedik. Hava şartlarını da hesaba katarak gece ve gündüz vardiya sistemiyle çalışarak 1 hafta gibi rekor bir sürede çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyor, özverili çalışmaları ve gayretleri nedeniyle de çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Meydan etrafındaki altyapı ve sıcak asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının ardından çizgi ve kaldırım düzenleme, ışıklandırma çalışmalarının da yapılacağını belirten Başkan Aktürk, "Sıcak asfalt kaplamalarıyla yeni yollarımız ilçemize hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Meydanı Ürgüp Belediyesi Nevşehir Ürgüp Yerel Haberler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title