Haberler

Ürgüp Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız devam ediyor

Ürgüp Belediyesi, etkisini yoğun olarak gösteren kar yağışıyla birlikte temizleme, tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ürgüp Belediyesi, etkisini yoğun olarak gösteren kar yağışıyla birlikte temizleme, tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kent içinde ve mahallelerdeki ulaşımı aksatmamak için yoğun çaba sarf eden belediye ekipleri, iş makineleri ile kar temizleme çalışmalarını başarıyla sürdürüyor.

Gece başlayan kar ile birlikte sabah saatlerinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm ekiplere talimat veren Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, gece demeden gündüz demeden kar ile mücadelede üstün başarı sağladı. Bizlere vatandaşlarımızdan gelen geri dönüşler çalışma azmimizi arttırıyor. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ürgüp'e ve Ürgüplüye hizmet etmek bizlere mutluluk veriyor" dedi.

"Sokak havanları unutulmadı"

Ürgüp'te soğuk hava ve kar yağışının etkisinde olan sokak hayvanları da unutulmadı.

Ürgüp Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bulunan sokak hayvanları mama istasyonlarına mama ve su takviyesi yaptı.

Kar yağışıyla birlikte yem bulmakta zorlanan kuşlar için de belirli noktalara yem bırakıldı.

"Karayolları sorumluluk bölgesi de anlık takip ediliyor"

Karayolları ulaşım ağında yer alan başta üç güzeller mevki olmak üzere, ilçe genelindeki tüm yollar Ürgüp Belediyesi kar mücadele ekipleri tarafından anlık olarak kontrol ediliyor.

Başkan Aktürk'e anlık raporlanan yollardaki çalışmaları takip eden Aktürk, vatandaşlardan gelen talepleri de hızlıca çözüme kavuşturuyor.

Yazı bir ayrı, kışı bir ayrı güzel Ürgüp'e hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktürk, hem Karayolları ekiplerini hem Belediye ekiplerini üstün başarıları nedeniyle tebrik ettiğini ifade etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ürgüp Belediyesi Ürgüp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title