Haberler

Şanlıurfaspor'dan Ekinci'ye Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Şanlıurfaspor takımı ve yöneticileri, maddi ve manevi katkılardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

PTT 1. Lig'de sezona fırtına gibi giren ve Adana spor'u sahasının onarımda olmasından dolayı Elazığ'da oynanan müsabakada 2-1 mağlup eden Şanlıurfa spor'da moraller yerinde. Sezon başında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin katkılarıyla 2 flaş transfere imza atan Şanlıurfa spor, camiasında hedef bir üst lige yükselmek olurken, takıma sunduğu katkılardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de spor kamuoyundan takdir topluyor.

Sezonun ilk müsabakası olan Adanaspor karşılaşmasında da takımı yalnız bırakmayan ve Elazığ'da oynanan müsabakada takıma destek veren Mehmet Ekinci'ye dün akşam saatlerinde teşekkür ziyareti gerçekleşti. Şanlıurfaspor yöneticilerinden Maruf Güneş, Nabi Kırmızı, Vedat Bucak ve Mustafa Saatçi Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Ekinci her zaman Şanlıurfaspor'un yanında olduklarını belirterek "Kentin sosyal aktiviteleri arasında önemli bir dinamik olan futbol takımımızın başarılı olması için bizler de imkanlar çerçevesinde katkıda bulunduk. Her Şanlıurfalının yapması gerekenleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Uzun yıllar sonra bir üst lige yükselme başarısı gösteren takımımızın asıl yeri Süper Ligdir. Şanlı taraftarımızın da vereceği destekle inşallah bu yıl beklentileri karşılayacak sonuçlar elde ederiz. Eyyübiye Belediyesi olarak ta ilçemiz sınırları içerisinde vatandaşlarımızın sosyal aktivitelere katılımını sağlayacak projelerimiz olacaktır." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şanlıurfaspor Adanaspor Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title