Haberler

Ünlü Senarist Güliz Kucur İntihar Girişiminde Bulundu

Güncelleme:

Reyting rekortmeni dizilerin senaristi Güliz Kucur, İstanbul Şişli'de rezidans dairesinden atlayarak intihar etmek istedi. Kucur'u temizlik görevlileri kurtardı.

Süper Baba, Deli Yürek, Yabancı Damat, Aliye ve İkinci Bahar gibi reyting rekortmeni dizilerin senaristi Güliz Kucur, İstanbul Şişli'de yalnız yaşadığı rezidans dairesinden atlayarak ölmek istedi.

50 yaşındaki senarist Güliz Kucur, önceki gün Şişli Bomonti'deki bir rezidansta köpeği Zanzi ile birlikte yaşadığı dairesinin penceresine çıktı. Kucur'u gören temizlik görevlileri kendisini ikna etmek istedi, başarılı olamayınca da polisi aradı. Sinir krizi geçiren Kucur'u polis de ikna edemedi.

TEMİZLİK GÖREVLİLERİ KURTARDI

Güliz Kucur'un bir anlık dikkatsizliğinden yararlanan temizlik görevlileri, ünlü senaristi yakalayarak pencereden indirmeyi başardı.

ZORLA İKNA EDİLDİ

Kucur, uzun süre hazır bekletilen ambulansa binmek istemedi. Zorla ikna edilmesinin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Kucur, buradan da tedavi olmadan kaçtı.

EKONOMİK SIKINTISI VAR İDDİASI

Polise ifade vermeyi reddeden Kucur'un ekonomik sıkıntıları nedeniyle intihara kalkıştığı öne sürüldü.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Şişli Medya Magazin Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Hasan yıldırımMobil-ANDROID:

bunlar hep şükretmeyi bilmemekten har vurup harman savurmaktan. köyde asgari ucret çalışan amcam sukrediyor vatan sağolsun diyor. Bunlar minimum 10-20 milyar aliyor sukretmiyor devlete suc atıyor. Işte bu yüzden köylü milletin efendisi

22
4
yanıtYanıtla
izzet:

ölecekseniz YAŞAYARAK ÖLÜN, böylesi daha şereflidir

3
0
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

İYİ TAMAM DA İNTİHAR ÇÖZÜM MÜ?. MADEM SIKINTILAR VAR , HOŞ YA BU ÜLKE BU DÜN YA BU ALEM DE SIKINTISIZ KİM VAR Kİ , YAPMAN GEREKEN Bİ SÜRÜ İŞ VAR ÖNCE TÖVBE ET SONRA ÇEVRENİ DEĞİŞTİR , İŞİNİ AŞINI EVİNİ MEMLEKETİNİ DEĞİŞTİR . DEĞİŞTİRECEK O KADAR ŞEY VAR Kİ , SEN İSTE YETER Kİ AMA ÇÖZÜM HİÇ BİR ZAMAN ÖLÜM OLMASIN . YAŞA Kİ, YAŞATASIN :

2
0
yanıtYanıtla
kipakkk:

bi müslüman evladıyla evlen. çekil kenara hayata devam et. o renkli hayat sana göre değill

1
0
yanıtYanıtla
DİLEK:

dün bir yerde okudum ve Allah muhafaza şerlerinde de bir cin varmış, insanı intihara sürüklermiş, ve bu varlıklar insan öldümü çok sevinirlermiş

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu intihar da senaryonun bir parçası heralde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title