Haberler

Ünlü Sanatçılar Kafe Karadeniz'de

Güncelleme:

Kafe Karadeniz, yeni yerinde ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Sakaryalıları her gece ünlü sanatçılarla buluşturan Reyhan Töremiş'in işletmeciliğini yaptığı Kafe Karadeniz ; Hilmi Kayın İş Merkezi Karşısı Sakarya 79 Lokantası Üstü'ndeki yeni yerinde, Karadeniz Müziğinin ünlü sanatçılarını hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Uzun yıllar Çark Caddesi Kundakçıoğlu Pasajı'nda hizmet veren Reyhan Töremiş'in işletmeciliğindeki Kafe Karadeniz, Hilmi Kayın İş Merkezi Karşısı Sakarya 79 Lokantası Üstü'ndeki yeni yerinde hizmetine davam ediyor. Karadeniz Müziğinin birbirinden ünlü sanatçılarını "Haydi Horona" sloganıyla hayranlarıyla buluşturmaya devam eden Kafe Karadeniz, açılışını ise Ünlü Sanatçı Gizem Kara ve Sinan Yılmaz ile birlikte yaptı. Ünlü Sanatçı Sinan Yılmaz'dan sonra sahneye çıkan Karadeniz'in prensesi olarak bilinen Karadeniz'in yükselen sanatçısı Gizem Kara; ekibiyle birlikte Kafe Karadeniz'de muhteşem bir konser vererek, sevilen slow ve hareketli şarkılarını seslendirerek, dinleyicilerine ve hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Geceye; Salim Aydın'ın misafiri olan Fransa'nın Lehavre Kenti'nde yaşayan Sakaryalı gurbetçi, Gülseren & Yakup Keleş çifti de katıldı.

Ünlü Sanatçılar geçidi

Sakaryalıları her gece ünlü sanatçılarla buluşturan Reyhan Töremiş'in işletmeciliğini yaptığı Kafe Karadeniz şimdiye kadar, Ayhan Alptekin, Adem Kodalak, Aydın Güner, Akçaabatlı Minik Şenol, Bahar, Bizim Gönül, Cengiz Selimoğlu, Ender Mataracı, Emine Genç, Ercan Pustu, Erkan Yeşilyurt, Hüseyin Çayan, Hasan Tekin, İslam Yıldız, İsmail Güler, Gizem Kara, Recebim, Rüştü Çavuş, Muhammet Ali Yılmaz, Murat Sadıkoğlu, Nihat Yılmaz, Mehmet Durak, Sinan Sami, Sait Uçar, Sinan Yılmaz, Şükrü Güler, Özkan Pekin, Yılmaz Kasapoğlu, Yasemin Yıldız, Yavuz Tonyalı, Yusuf Saral, Tarık İhtiyar, Zeynep Birinci, Kemençeci Muhammet Vanal, Ahmet Atmaca, Nazım Kısa ve Klavyede Ender Vardar ve Gökhan Pelin, Ünlü Türkücü Recep Şen ile Sakaryalı Pop Müziği Sanatçı Akif Yener'i ağırladı. Kafe Karadeniz sahibi Reyhan Töremiş; yakında Cengiz Kurtoğlu, İsmail Türüt, Resul Dindar, Selçuk Balcı, Hülya Polat gibi ünlü sanatçıları, Sakaryalılarla buluşturacağı müjdesini verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Murat Gizem Kara Karadeniz Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title