Haberler

Denizli'de Paul Walker İçin Lokma Döktürdüler

Güncelleme:

Denizli'de sürücü kursu, trafik kazasında hayatını kaybeden Hızlı ve Öfkeli filminin oyuncusu ABD'li aktör Paul Walker için lokma döktürdü.

Denizli'de bir sürücü kursu, Los Angeles'ta trafik kazasında hayatını kaybeden Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) filminin oyuncusu ABD'li aktör Paul Walker (40) için lokma döktürdü.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda düzenlenen etkinliğinde, bin kişiye lokma ikram edildi.

Sürücü kursu işletmecisi Ender Yurdakul, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik kazalarına dikkati çekmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Hız öldürür, kurallara uyalım" diye konuştu.

- "Rahmetliyi severdik"

Walker'ın dünya çapında tanınan filmler çektiğine değinen Yurdakul, şöyle konuştu:

"Bu etkinlikte sürücü kursları olarak hız kurallarına, hızlı araba kullanmamaya dikkati çekmek amacıyla lokma hayrı dağıtıyoruz. Rahmetliyi severdik. Aktör dünya çapında tanınan filmler çekmiştir. Aslında dünyaya nasıl araba kullanılmaması gerektiğini öğretmiştir ama biz böyle bir etkinlik düzenleyerek farkındalık oluşturmak istedik. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz. İnsanlar bu konuşmadan sonra biraz daha hız kurallarına uymaya devam eder. Çok iyi araba kullanmasını bilen bir aktör daha görüldüğü gibi trafik kazasında yaşamını yitirdi."

Kaynak: AA / Güncel

Paul Walker Los Angeles Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ilker kına trabzonmobilWeb@haberler.com:

Paul walkeri çok severdim her serisini en az on defa izlemişimdir sinemalarda en çok izlediğim film serisinde oynuyordu beni de çok üzdü

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title