Haberler

Ünlü, İşçilere Tarım Sigortasını Anlattı

Güncelleme:

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürü İsmail Ünlü, mevsimlik işçilere tarım sigortası hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, Mevsimlik Tarım İşçileri Derneği Başkanı Mehmet Göbek'i ziyaret ederek tarım sigortası ve sigortalı olmanın faydaları konusunda bilgi verdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, bilgilendirilme amaçlı sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Mevsimlik Tarım İşçileri Derneğini ziyaret eden SGK İl Müdürü İsmail Ünlü ve İl Müdür Yardımcısı Bilal Akgün, dernek başkanı Mehmet Göbek ve tarım işçileri ile bir araya geldi. Tarım işçileri ile sohbet eden İl Müdürü Ünlü, tarım sektöründe çalışanlara yönelik tarım sigortasına değinerek, çiftçilerin bu imkanlardan faydalanmalarını istedi.

Ünlü vatandaşların akıllarına takılan her konuda kurumdan destek alabileceklerini de söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mevsimlik Tarım İşçileri Derneği Başkanı Mehmet Göbek ise SGK Müdürü'nün kendilerine yönelik yapmış olduğu bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması kapsamındaki ziyaretin olumlu geçtiğini belirterek, "SGK'nın yapmış olduğu çalışmaları gönülden destekliyoruz. Üzerimize düşen tüm görevlere hazırız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu İsmail Ünlü Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title