Haberler

Dolandırıcılık davasında yeni bilirkişi raporu ortaya çıktı: "Tefeciye gideceğim" diyen Arda Turan, Seçil Erzan'a adeta yalvarmış

Güncelleme:

Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'la Nazlı Can'ın telefon incelemesine ilişkin hazırlanan raporda, müşteki Arda Turan ve sanık Erzan arasındaki mesaj kayıtları yer aldı. Turan'ın "Ne yapacağım Seçil? Yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Sinir hastası oldum, bir çare söyle." şeklinde mesaj attığı, Erzan'ın ise "Çok mahcubum." cevabını verdiği görüldü.

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık dava dosyasına, sanıklar Seçil Erzan ile Nazlı Can'ın telefon incelemesine ilişkin bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın futbolcu Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda yer aldı. Turan'ın "Ne yapacağım Seçil? Yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle." şeklinde mesaj attığı, Seçil Erzan'ın ise Arda'nın mesajına karşılık, "Çok mahcubum." cevabını verdiği görüldü. Nazlı Can'ın cep telefonunda ise Seçil Erzan, Fatih Terim ve avukat Candaş Gürol'a ait fotoğraflar olduğu tespit edildi.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz günlerde davanın ikinci duruşması görülmüştü. Duruşmada Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluk halinin devamına karar verilmişti. Dava dosyasına Seçil Erzan'ın soruşturma aşamasında alınan diğer telefonunu mahkeme incelemeye göndermişti. Telefona ait bilirkişi raporu hazırlandı. Tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın telefonuna ait bilirkişi raporu da dosyaya eklendi.

Ünlü futbolcuları dolandıran banka müdürü ve sanıkların telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktıSeçil Erzan

ERZAN'IN KUZENİYLE ARASINDAKİ KONUŞMALAR RAPORDA YER ALDI

Seçil Erzan'ın kuzeni Tanın Yılmaz ile Nisan 2023 tarihindeki mesajlaşmaları raporda yer aldı. Mesajlarda Tanın Yılmaz'ın, "Paramla rezil oldum ya, yok böyle bir şey, hadi öbür salaklar ütopik bir şeye girmiş, ben böyle bir şeyi senden ne istedim ne de talep ettim." dediği, Seçil'in ise "Olmayacaksın, alacaksın paranı." şeklinde cevap verdiği görüldü. Tanın, "Ya Seçil lütfen laf safsatasını bitirelim ve beni daha fazla oyalama, artık yeter! Ben paralize oldum, sen nasıl dayanıyorsun bilmiyorum? Ben 1,5 aydır şirkette kalem oynatamadım, ben daha ne diyeyim ki sana." yazdığı, cevap olarak Erzan'ın, "Laf salatası yapmıyorum Tanın, ödeme bekliyorum. 15'de alacaktım bak hala bekliyorum." diye karşılık verdiği belirlendi.

ARDA TURAN; SEÇİL, YARIN GİDEYİM SORAYIM TEFECİYE FALAN, SİNİR HASTASI OLDUM BİR ÇARE SÖYLE

Seçil Erzan'ın Arda Turan ile arasındaki mesajlaşmalar da bilirkişi raporunda yer aldı. Arda Turan'ın, "Seçilcim ne yaptın, bunu bana nasıl yaparsın, senin için gittim borçlar istedim, sözler verdim hiçbirini tutamıyorum. İnsanların gözünde ne hale düştüm. Ben yarın insanların maaşlarını nasıl ödeyeceğim?" diye yazdığı Seçil Erzan'ın ise "Çok mahcubum." cevabını verdiği görüldü. Konuşmaların devamında Arda Turan'ın, "Ne yapacağım Seçil? Yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle. Yarın kaçta dediler, ne diyorlar?" dediği, Erzan'ın, "Yarın ödeme alacağız. Normal şartlarda olması yüzde 100 olan bir şey geçen hafta sistemi kapattıkları için vadeyi tutturamıyorlar." şeklinde yanıt verdiği görüldü.

Ünlü futbolcuları dolandıran banka müdürü ve sanıkların telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı

HESAP YAPTIĞI DEFTERE AİT FOTOGRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan bilirkişi raporunda Seçil Erzan'a ait telefondan deftere el yazısı ile yazılmış notlara ait fotoğraflar, çanta içerisindeki paraların fotoğrafları ve Seçil Erzan'ın Fatih Terim ile yan yana olan fotoğrafları olduğu ortaya çıktı.

ARAMA MOTORUNDA "FATİH TERİM, 80 MİLYONLUK VURGUN" YAZARAK ARAMA YAPMIŞ

Sanıklardan Nazlı Can'ın telefonundaki incelemelerde arama motorunda, "Seçil Erzan Twitter, Denizbank, Hakan Ateş, Fatih Terim, 80 milyonluk vurgun" içerikli arama kayıtlarının olduğu belirlendi. Nazlı Can'ın telefonundaki Whatsapp konuşmalarında "Nilgün yenge" isimli numaraya, not defterine isimlerin karşısına para miktarları ve yılları yazılmış bir not gönderdiği görüldü.

Ünlü futbolcuları dolandıran banka müdürü ve sanıkların telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı

"BANKACILIK KANUNUNDAN ANLAYAN EN İYİ CEZA AVUKATI BULMAN ŞART"

Sanık Can'ın konuşmalarında "Canımmmm" diye kayıtlı olan numarayla konuşmasında not kağıdı içeren bir görsel gönderdiği belirlendi. Not kağıdında ise, "Sekin Nazlı'ya ait Nuri ev ve Bozcaada Göktürk'ü çözsün, Nuri bana en iyi avukatı bulsun, bankacılık kanunundan anlayan en iyi ceza avukatını bulman şart. Önemli banka hala olumlu eski eşya spor ayakkabı bol bol ada ve evler için kurtarma planı yapılma orda durumlar nasıl bana söylemek istediğin bir şey var mı Candaş ne durumda dışarıda neler oluyor anneme yurt dışında olduğumu söyleyin." ifadeleri yer aldı. Nazlı Can'ın "Seçilimmm" isimli numarayla mesajlarında fotoğraf istediği ve karşı taraftan Seçil Erzan, Fatih Terim ve avukat Candaş Gürol'un birlikte çekildiği bir fotoğraf gönderdiği tespit edildi. Konuşmaların devamında Can'a Fatih Terim ve Seçil Erzan'ın birlikte çekindiği bir fotoğraf daha gönderildiği görüldü.

GÜVENLİK KAMERA KAYITLARIYLA İLGİLİ RAPOR DA DOSYADA

Banka tarafından silindiği iddia edilen güvenlik kamerası kayıtlarıyla ilgilide rapor dosyaya girdi. Raporda, "Bankadan elde edilen ve raporun (a) bölümünde özellikleri yazılı dijital materyallere ait imaj export verilerinin incelenmesinde, DVR cihazlarından Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce alınan export diskleri ve log kayıtları üzerinde yapılan incelemede, silinmiş veri tespiti mümkün olmamıştır." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seçil Erzan Arda Turan Nazlı Can Banka Dolandırıcılık Ceza Suç Hukuk Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Bursaspor Teksas:

Aç gözlü doymax Arda Turan, buldunuz kadını ve ünlü olmanızı kullanın. Bütün pislikler GS den çıkıyor normal mi?

68
11
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Ayaklar çalışırken, para hırsı beynini rehin almış, sonuç olarak küp patladı gitti ..

60
3
yanıtYanıtla
Mustafa Aldemir:

Yazık ülkede tl sadece fakir fukara ve memur da var adamlar faize bile dolarla giriyor ….

12
0
yanıtYanıtla
Temel Temel:

Bu davada ismi geçen hiç kimse masum değil.

11
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tokatçılar Tokat yolunda Tokatlandı :))

5
2
yanıtYanıtla
Emin Tas:

Bankacıdan hayır gelmez donunuza kadar alırlar acımazlar istersen öl

5
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Parti kur oy verelim Seçil Başkaaaannn

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title