Haberler

Ünlü Eski Milli Futbolcular ve Spor Yorumcuları Kadınlar Günü'nde Sahaya Çıkıyor

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ünlü spor yorumcuları İlker Yasin, Ahmet Akcan, Serhat Ulueren, Göktuğ Sevinçli, Spor eski Bakanı Fikret Ünlü, Hava Kuvvetleri eski Komutanı Aydoğan Babaoğlu ile birçok tv muhabiri ve yöneticisi de ter dökecekler.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun evsahipliğinde düzenlenecek,"Kadına Şiddete Hayır, Sporda Şiddete Hayır ve Şiddetin Her Türlüsüne Hayır" temalı etkinlikte; eski milli futbolcular Ali Gültiken, Mert Korkmaz, Mustafa Kocabey(Papen Mustafa), Mustafa Arabacıbaşı(Tavşan Mustafa) ve Benhur Babaoğlu, Bakırköy ilçesi kadın futbol takımı ile gösteri maçı yapacaklar.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Kapalı Spor Salonu'nda 8 Mart 2018-Perşembe günü saat 11.30'da gerçekleşecek müsabaka öncesi de saat 11.00'de buz pistinde kadın sporcular gösteri yapacak.

Nuray Demirdağ'ın sunuculuğunu yapacağı etkinliğin sonunda da Bakırköy Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen spor kurslarına katılan kadın sporculara başarı sertifikaları Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve ünlüler tarafından takdim edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Kerimoğlu Benhur Babaoğlu Ali Gültiken Bakırköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title