Haberler

Üniversiteli Neslihan'ın Ölümüne Neden Olan Şoför Tutuklandı

KAYSERİ'de 2 gün önce 5 otomobile çarpan, üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Neslihan Can'ın ölümünü ve 2 kişinin de yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü Mehmet Işık, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

KAYSERİ'de 2 gün önce 5 otomobile çarpan, üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Neslihan Can'ın ölümünü ve 2 kişinin de yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü Mehmet Işık, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Talas İlçesi Atatürk Bulvarı'ndan kent merkezine gelen 54 yaşındaki Mehmet Işık yönetimindeki 38 AB 362 plakalı halk otobüsü, dün saat 13.51'de kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan 38 FG 433, 34 NU 7332, 38 FG 009, 38 JS 708 ve 38 GF 446 plakalı araçlara, ardından da kaldırımda yürüyen Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Neslihan Can'a çarptı. Halk otobüsü, 38 FG 433 plakalı otomobili yaklaşık 35 metre önünde sürükledikten sonra durabildi. Ortalık savaş alanına dönerken, Neslihan Can kaza yerinde öldü, 2 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü Mehmet Işık da hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Kayseri'ye gelen Neslihan Can'ın cenazesi memleketi Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde toprağa verildi. Otobüs şoförü Işık, hastanede tedavisinin ardından gözaltına alındı. Işık, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Işık Kayseri Talas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title