Haberler

Üniversiteli Gençlerin Gözü Gökbel'in Üzerinde

Güncelleme:

Muğla Üniversitesi Fikir Kulüpleri Federasyonu temsilcisi öğrenciler Musa Gökbel'i seçim ofisinde ziyaret ettiler.

Halktan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden, Sivil Toplum Örgütlerinden, Meslek Odalarından ve toplumun her kesiminden aldığı destek giderek çoğalan CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Musa Gökbel'e şimdi de Muğla Üniversitesi öğrencilerinden destek geldi.

Muğla Üniversitesi Fikir Kulüpleri Federasyonu temsilcisi öğrenciler Musa Gökbel'i seçim ofisinde ziyaret ettiler. Musa Gökbel kendisini ziyaret eden öğrencilere Bütünşehir yasası ile ilgili bilgi vererek gençler ile ilgili projelerini anlattı. Her türlü fikre açık olduğunu, gençlerin enerjisine ihtiyacı olduğunu kaydeden Gökbel, "Ben hiçbir zaman her şeyi bilirim benim projem en doğrudur en iyidir demem. Sizlerin bizi eleştirmesine genç beyinlerin fikirlerine ve enerjilerine her zaman ihtiyacımız var. Projelerimiz arasında beğenmediğiniz, muhalefet ettiğiniz, şurası şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz ne varsa lütfen paylaşın değerlendirelim. Ben size benden tarafta olun beni destekleyin gibi şeyler asla söylemem. Siz değerlendirmenizi yaparsınız"dedi.

Muğla Üniversitesi Fikir Kulüpleri Federasyonu temsilcisi öğrencilerde Musa Gökbel'e teşekkür ederek artık Musa Gökbel'i daha yakından takip edeceklerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title