Haberler

Üniversite Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

Güncelleme:

Kastamonu Üniversitesi Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen tiyatro gösterisi izleyenleri büyüledi.

Cide Rıfat Ilgaz Meslek yüksekokulu Muhittin Sağlam Konferans Salonunda düzenlenen oyuna, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serkan ISLAK, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Sait DOĞAN ve Öğr. Gör. Seyfullah GÖKOĞLU, Öğretim Elemanları ve Öğrenciler ile aileleri katıldı.

Gösteri bitiminde konuşan yüksekokul müdürü Yrd. Doç. Dr. Serkan ISLAK "Arkadaşlar çok çok iyiydi diyecek bir şey bulamıyorum. Geçen yıl böyle program olmuştu. Bu düzeyde yapılmaz diye düşünüyordum. Daha farklı konsept olmuş gerçekten arkadaşlar siz bu işde iyisiniz. Az önce izlerkende bir sürü kulüpler kurmak için düşüncelerimiz oldu.Bence bir hocamızda bunun üzerinde dursun biz cide meslek yüksekokulu olarak tiyatro topluluğunuda kuralım ve bunu daha profesyonel bir şekilde yapalım." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rıfat Ilgaz Cide Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Baba Yorumcu Sosyal Yaşambaba_sosyalyasam@yor:

Okumayı bildikleri için ve okudukları için de böyle bir şey yapmışlardır bundan emin olun.Okuyan olmasalardı o üniversitede olmazdı ya dışarda serseri yada işi olmayan gençler olurdu.

1
0
yanıtYanıtla
mevlut ertopoefsanedir37@hotmail.com:

okuyan bir toplum olmalıyız ben bu kadar söylim gerisini, büyüklerim düşünür

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title