Haberler

Ümraniye Belediyesi'ne Ziyaret

Güncelleme:

Başkan Hasan Can, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı ile beraberindeki, Genel Sekreter Yardımcıları, İBB'nin bazı Daire Başkanları'nı ve müdürlerini, Ümraniye Belediye Hizmet Binası'nda ağırladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcıları, İBB'nin bazı Daire Başkanları ve müdürleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a iş ziyaretinde bulundular. Başkanlık Makamı toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ümraniye'de yapmasını talep ettikleri hizmetlerin ve projelerin detaylarıyla ilgili Dr. Hayri Baraçlı ve ekibine bir sunum yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri de, dinledikleri sunumdaki talepleri not alarak en kısa sürede İBB tarafından bu hizmetlerin yapılmasını sağlamak üzere gayret sarf edeceklerini ifade etti.

Toplantının ardından Başkan Hasan Can, konuklarına Meclis Salonu, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Çözüm Merkezi, İstihdam Merkezi, Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, Çağrı Merkezi, Arşiv ve Çiğdem Restoran'ı gezdirerek, birimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Hasan Can, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı'ya Meslek Edindirme Kursu öğretmenleri tarafından yapılan "yaldız işlemeli zemzem takımı" ve heyetine de yaldız işlemeli cam tabak takdim etti. Baraçlı da, Başkan Hasan Can'ın konukseverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti. Gerçekleşen görüşmede belediye başkan yardımcıları ve bazı birim müdürleri de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayri Baraçlı Hasan Can Ümraniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title