Haberler

Uluslararası Film Festivali

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Romanya Kültür Bakanı Yardımcısı Bogdan Stenovici'nin konuşması- Edirne Valisi Dursun Ali Şahin konuşması Uluslararası Edirne Film Festivali- Romanya Kültür Bakanı Yardımcısı Stenovici Edirne'de başrol oyunculuğunu yaptığı "Seçilmiş" isimli filmi izledi Romanya Kültür Bakanı Yardımcısı Bogdan Stenovici, Uluslararası Film Festivali kapsamında geldiği Edirne'de, başrol oyunculuğunu üstlendiği "Seçilmiş" isimli filmi seyretti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Romanya Kültür Bakanı Yardımcısı Bogdan Stenovici'nin konuşması- Edirne Valisi Dursun Ali Şahin konuşması Uluslararası Edirne Film Festivali- Romanya Kültür Bakanı Yardımcısı Stenovici Edirne'de başrol oyunculuğunu yaptığı "Seçilmiş" isimli filmi izledi Romanya Kültür Bakanı Yardımcısı Bogdan Stenovici, Uluslararası Film Festivali kapsamında geldiği Edirne'de, başrol oyunculuğunu üstlendiği "Seçilmiş" isimli filmi seyretti.Bir alışveriş merkezinde gösterime giren filmi, yönetmen Cristian Comeaga ve vatandaşlarla birlikte izleyen Stenovici, filmin ardından söyleşiye katıldı. Daha sonra onuruna düzenlenen kokteylde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile bir araya gelen Stenovici, Edirne'ye bir bürokrat olarak değil, aktör olarak geldiğini belirtti.Festivali çok önemli ve anlamlı bulduğunu ifade eden Stenovici, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bir aktör olarak buradayım. Biraz önce de festivalde gösterilen kendi filmimi izledim. Dünya zor bir dönemden geçerken dostluğumuzu muhafaza etmemiz çok güzel" dedi.Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ise Stenovici'nin burada bir bakan yardımcısı değil, aktör olarak bulunduğunu hatırlattı.Stenovici'nin kendisine verilen koruma ekibini kabul etmediğini anlatan Vali Şahin, "Kendisi bir aktör olarak geldiğini söyledi. O nedenle eskort istemedi. Bugün de kendisinin oynadığı filmi sinemaseverlerle birlikte izledi" diye konuştu.Vali Şahin, ilk defa düzenledikleri Uluslararası Edirne Film Festivalini çok önemsediklerini ve festivalin, Balkan ülkelerinin ortak kültürünü yansıttığını vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Dursun Ali Şahin Romanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title