Haberler

Uludağ'da Tatilcilerin Kızak Keyfi

Kış turizm merkezlerinden Uludağ'a gelen günübirlikçiler, kızaklarla kayarak hafta sonu tatilinin keyfini çıkardı.

Kış turizm merkezlerinden Uludağ'a gelen günübirlikçiler, kızaklarla kayarak hafta sonu tatilinin keyfini çıkardı.

AA muhabirinin, Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, "Oteller Bölgesi"nde kar kalınlığı 1 metre 55 santimetre olarak ölçüldü.

Hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 8 derece olduğu Uludağ'da, 4 gün boyunca aralıklarla kar yağışı bekleniyor.

Hafta sonu tatilini fırsat bilerek Uludağ'a gelen çok sayıda yerli ve yabancı turist, kızaklarla kayarak doyasıya eğlendi. Tatilcilerden Ramazan Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uludağ'a Eskişehir'den geldiğini söyledi. Havanın çok güzel olduğunu belirten Çetin, "Çocuklarla beraber kızakla kaymanın keyfini çıkartıyoruz. Sabah erken saatlerinde geldik ama saatin nasıl geçtiğini anlayamadık." diye konuştu.

İşletmecilerden Nusret Santur da Uludağ'da 100'e yakın kar motoru olduğunu belirtti.

Geçen yıla göre Uludağ'ın bu yıl daha yoğun olduğunu dile getiren Santur, "Gelen tatilcilerin güzel bir gün geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara Uludağ'ın ayak basılmadık yerlerini gezdiriyoruz. Hem motorun keyfini hem de manzaranın keyfini çıkartıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Çetin Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title