Haberler

Ülkü Ocakları Üyelerinden, Öğrenci Olayları ile İlgili Basın Açıklaması

Samsun Ülkü Ocakları üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde son günlerde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarla ilgili basın açıklaması yaptı.

Samsun Ülkü Ocakları üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde son günlerde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarla ilgili basın açıklaması yaptı.

Samsun Ülkü Ocakları üyesi yaklaşık 100 kişi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit yerleşkesinde cuma namazı çıkışı eylem yaptı. Üniversitelerde son günlerde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylarla ilgili basın açıklaması yapan Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kürşad Geze, "Ülkenin dört bir tarafında eli kanlı terör örgütünün şarlatan sempatizanları terörsel eylemlerle ülkemizin ülkücü gençlerine saldırmakta ve tahrik etmektedir. İsimlerini ve cisimlerini bildiğimiz bu insanların halen neden bu okulda barındırdıklarını sormak istiyoruz. Gösterdiğimiz metanet ve duyarlılık bir daha vuku bulmaz. Bu sadece Samsun için değil ülkenin dört bir tarafı için geçerlidir" dedi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title