Haberler

Uğur Dündar "Çatı Aday" Olarak Abdullatif Şener'i Gösterdi

Güncelleme:

Uğur Dündar, programına konuk ettiği Abdullatif Şener'in anketlerdeki başarısına vurgu yaparak CHP ve MHP'ye "çatı aday" olabileceği mesajını verdi.

Halk TV ekranlarında Uğur Dündar'ın sunduğu "Halk Arenası" programına, AK Parti'nin eski üyelerinden Abdüllatif Şener konuk oldu. Köşk seçimlerinin konuşulduğu programda, Dündar sık sık "çatı aday" olarak Şener'in ismini gündeme getirdi.

UĞUR DÜNDAR'IN DİKKAT ÇEKTİĞİ ANKET

Canlı yayında ağustos ayında yapılacak cumhurbaşbaşkanlığı seçimlerine değinen Uğur Dündar, yapılan ankette "çatı aday" olarak anketlerde Abdullatif Şener'in birinci çıktığına vurgu yaptı.

ŞENER DE "YOK" DEMEDİ

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Abdullatif Şener de konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Şuana kadarki görüntüler Başbakan Erdoğan'ın aday olacağını gösteriyor. Propagandasını da yapıyor. Çalışmalarını hem yurtiçinde hem de yurtdışında sürdürüyor. Erdoğan, karşısına güçlü birinin çıkması halinde adaylıktan vazgeçebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdüllatif Şener Uğur Dündar Ak Parti Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

xxxx:

alayı gelse boş.....cumhurbaşkanı şimdiden belli....

33
17
yanıtYanıtla
otcu:

RECEP TAYYIP ERDOGAN gerisi basbakanimizin ekmek kirintilaridir !!!!!!!!!!

17
12
yanıtYanıtla
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Ekmege hakaret etme, onlar olsa olsa Basbakanimizin kestigi tirnak olabilir..

yanıt0
yanıt0
ahmed avniahmed42@hotmail.com:

o kadar yorumun cogunu masa basinda tek bir kisinin yazdigi belliki. bu abdullatif sizi cok korkutuyor anlasilan. korkunun ecele faydasi yokk biline...

21
4
yanıtYanıtla
sadosado4259@hotmail.com:

Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız, BAŞBAKANDAN korkanlar çatı adayı çıkarıyor tek başınıza bir aday bile gösteremiyorsunuz, yazık şu halinize :):):):):

yanıt0
yanıt0
engin:

ugur abi sen fırınlarda böcek yakaladığın işe geri dön..

15
8
yanıtYanıtla
URFALI:

uğur şener,kk,bahçeli,haberal,demirtaş,demirel vs vs. hepiniz bir taraftan tek eday olsanız, tayyib beyde bir taraftan yinede tayyib erdoğandır devlt başkanı. gidin isterseniz putini veya obamayı getirin,yinede RTE başkan. ha bunu anlayun da.

11
11
yanıtYanıtla
gaye:

Yeni Türkiye''nin devlet başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN bugünkü basın açıklamasında...........................bu konuşmalara şimdiden kulağınız aşina olsun.

15
6
yanıtYanıtla
MOZDURAK:

Körler sağırılar bir birini ağırlar misali oturmuş üç beş sefil üç maymunu oynuyorlar.

10
11
yanıtYanıtla
KAZMA:

zavallı hala kendini çağdoş loik akredite gazatacı zannediyor.yahu muhterem anla artık yıllar evvel bizi afyonlayarak keklediğin dönemler bitti artık modelin eskidi hadi canım doğru hurdalığa

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title