Haberler

UEFA'dan Türkiye'ye Kötü Haber

Güncelleme:

Türkiye'nin ev sahipliği için aday olduğu 2020 Avrupa Şampiyonası, Avrupa'nın 13 farklı şehrinde oynanacak.

UEFA, Türkiye'nin de adaylığını düşündüğü 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın tek ülkede değil de birçok Avrupa ülkesini kapsayacak şekilde yapılacağını açıkladı.

Türkiye'nin tek başına aday olmayı planladığı fakat alınan kararla farklı ülkelerde birden çok şehirde yapılacak organizasyonda maçların yapılacağı şehirlerin İstanbul, Londra, Paris, Madrid, Roma, Berlin, Atina, Moskova, Kiev, Amsterdam, Brüksel, Basel ve Zagreb olacağı tahmin ediliyor.

UEFA'DAN TÜRKİYE'Yİ ÜZEN HABER

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, bugün yaptıkları yönetim kurulu toplantısında, Türkiye'nin de adaylığını düşündüğü 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın birçok ülkeyi kapsayacak şekilde yapılmasına karar verdiklerini açıkladı.

Bugün düzenlenen UEFA Yönetim Kurulu toplantısında alınan karara göre 2020 Avrupa Şampiyonası, tek bir ülkede değil Avrupa'nın büyük şehirlerinde gerçekleştirilecek.

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Euro 2020, bugün alınan karar sonrasında Avrupa Kıtası'nın büyük şehirlerinde gerçekleştirilecek." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Londra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title