Haberler

TV'de İlk Kez Biri Beni Isırdı

SinemaTV D-Smart 7. kanalda, Teledünya 11. kanalda ve SinemaTV HD'de D-Smart 7. kanalda ve Teledünya 9. kanalda izleyebilirsiniz.

VAMPIRES SUCK

"Twilight" serisini tiye alan filmde Lindsay Lohan, Tim Burton'ın "Alice in Wonderland/Alice Harikalar Diyarında"sı ve Lady Gaga gibi popüler kültür ikonlarına da yer veriliyor.

Becca (Jenn Proske) iki erkek arasında kararsız kalmıştır: Gizemli, karamsar ve absürt derecede soluk benizli Edward Sullen (Matt Lanter) ile dayanıklı, sevimli ve ona 'gay kardeşini' hatırlatan Jacob White (Chris Riggi)… İkisi arasında bir karar vermek için her an kendisinin de yemeğe dönüşebileceği bir aile yemeğini sağ salim atlatmalıdır. İçinde bulunduğu romantik karmaşalar yetmezmiş gibi, bir yandan da kontrol delisi olan ve kendisine küçük bir bebekmiş gibi davranan babasıyla da baş etmelidir. Mezuniyet gecesi gelip çatmadan karar vermek zorunda olan Becca, gizemli bir dünyadan gelen Alice'ten, hatta Lady Gaga'dan bile yardım alacaktır.

Güzeller güzeli Becca iki erkek arasında

Soluk benizli Edward ile sevimli Jacob

Becca kimi seçeceğine karar vermeli

Çünkü mezuniyet gecesi yaklaşıyor

Tür: Komedi

Yönetmen: Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Yapım: 2010

Oyuncular: Jenn Proske, Matt Lanter, Diedrich Bader, Chris Riggi

Yayın Saati:21.00

Yayın Tarihi:18 Aralık Pazar

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title