Haberler

Türkkan’dan Genç Çifte Mutluluklar

Esenyurt'ta İkamet Eden Meral Aslanyürek İle Erdem Yılmaz Da Evliler Kervanına Katıldı.

Esenyurt'ta ikamet eden Meral Aslanyürek ile Erdem Yılmaz da evliler kervanına katıldı. Çayırova Belediye Binası'nda yapılan düğüne katılan MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan genç çifte mutluluklar diledi.

MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan, Meral Aslanyürek ile Erdem Yılmaz çiftinin düğünlerine katıldı. Türkkan'a, milletvekilleri adayları Hilal Elmas, İsmail Kurt, Çağdaş Duyar, İsmail Okumuş, Veysel Çelik de eşlik etti. Yoğun katılımın olduğu düğünde misafirleriyle tek tek ilgilenen Aslanyürek ve Yılmaz aileleri katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiler. Genç çiftin düğün töreninde gelin ve damadı eş, dost, akraba ve iş arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Yolunuz açık olsun

Genç çifte mutluluklar dileyen MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili 1. Sıra Adayı Lütfü Türkkan, "Türk milletinin genel yapısında, aile önemli bir kurumdur. Toplumun temel taşı ailedir. Düzenli bir aile yaşantısının insan hayatındaki yerine paha biçilemez. Ailede herkesin bir rolü vardır. Herkes rolünün gerektirdiği sorumlulukları yerine getirir. Böylece karşılıklı anlayış ve iş bölümü içerisinde aile birliği devam eder.

Ailenin reisine bakıldığında erkekler olarak görülür, ancak gerçek aile reisi kadındır. Ailenin her türlü düzenini sağlayan kadınlardır. Göreviniz el ele vererek ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktır. Bu noktada üzerinize düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceğinize inanıyorum. Yolunuz açık olsun", dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title