Haberler

Türkiye'yi Ağlatan Madenci Umre Yolcusu

Güncelleme:

Soma faciasında "Çizmelerimi çıkarayım mı?" sözüyle gündeme gelen maden işçisi Murat Yalçın ve eşi, umreye gitmek için Şanlıurfa'ya getirildi.

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında yaralı kurtarılan, ambulansa bindirilirken sedye kirlenmesin diye "Çizmelerini çıkarayım mı?" sözleriyle gündeme gelen madenci Murat Yalçın, eşi Hülya Yalçın ve çocuklarıyla birlikte Şanlıurfa'ya geldi.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Yolcu otobüsüyle gelen madenci Murat Yalçın ve çocukları, Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde müftülük görevlileri tarafından karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Yalçın ailesi, müftülüğün özel tahsis ettiği araçla kent merkezine getirildi. 2 gün boyunca kentte misafir edilecek Yalçın, umreye uğurlanacak.

MADEN OCAĞINA DÖNÜP DÖNMEMEKTE KARARSIZ

Öte yandan Yalçın, otobüs terminalinde basın ordusunu karşısında görünce şaşırdı. Ne yapacağını şaşıran Yalçın, görevlilerin de ikna çabası ile açıklama yaptı. Müftülük yetkililerine teşekkür eden Yalçın, "Maden ocağında çalışıp, çalışmayacağı" yönündeki soruya ise, "Bilmiyorum. Zamanı gelince değerlendireceğim" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Yalçın Şanlıurfa Türkiye Soma Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

menduh:

Vatandas canla basla ugrasirken bu sahis Devletin mali Vatandasin mali diye düsünüpte sedye batmasin diye düsünmesi ve söylemesi bir gurur verici örnek vatandas iste bazi gezi zekali heinler örnekalsinlar Türkiyenin vatandasin malina canina zarar vermesinler Neymis Atatürkcü milletmis yerin dibine batsin sizin gibi Atatürkcüler heinler

20
5
yanıtYanıtla
MetinYorumcumetin@web.de:

Atatürk olmasaydi sen bugün belki dünyada yoktun geri zekali

5
16
yanıtYanıtla
ELA:

Allah kabul etsin . Belasiz kazasiz gider gelirsiniz Insallah .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title