Haberler

Türkiye'nin 2023 Hedeflerini Değerlendirdiler

Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, eski Başbakan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Nazım Ekren ve Prof.Dr.Nevzat Yalçıntaş, Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi.

Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, eski Başbakan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Nazım Ekren ve Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi.

Mustafakemalpaşa Aydınlar Ocağı'nın düzenlediği 'Türkiye 2023 Paneli'nde konuşan Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, 10 sene sonra ülke nüfusunun 83 milyon olacağını tahmin ettiklerini anlattı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ısrarla '3 çocuk' istediğini hatırlatan Yalçıntaş, "Bu Türkiye'nin 2023'teki genç gücüdür. 2050 yılında nüfusumuzun 94 milyon olması hedefleniyor. Tedbir alınmazsa daha sonra düşüş olacak" şeklinde konuştu.

"BARIŞ İŞ BİRLİĞİ İLE OLUR"

Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ise, sıcak ve soğuk savaşların devam edeceğini belirterek, "Türkiye 2023'te Avrupa ile rekabet edecekse kendimizi buna göre hazırlamalıyız. Ekonomimizin nereye gideceğini düşünmek için diğer ülkeleri sürekli takip etmeliyiz. Terörü hiçbir ülke tek başına bitiremez. Terör dış mihraklarca desteklenmektedir. Barış ortamı ancak dayanışma, iş birliği ve adil bölüşerek olur" dedi.

Prof. Dr. Nazım Ekren de ilerlemiş ülkelerde küresel kriz ve sağlık sorunlarının da görülebileceğini ifade ederek, doğal kaynaklarda büyük sorunların yaşanmasını beklediklerini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevzat Yalçıntaş Nazım Ekren Ali Coşkun Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title