Haberler

Türkiye İşçi Partisi 3 vekil çıkarıyor! İşte Meclis'e giren isimler

Güncelleme:

Türkiye genelinde açılan sandık sayısı yüzde 90'ları aşarken, Türkiye İşçi Partisi'nin vekil sayısı da netleşmeye başladı. Açılan sandıklara göre TİP 3 vekil çıkarıyor. Sera Kadıgil, Erkan Baş ve Gezi Davası'ndan tutuklu bulunan Can Atalay Meclis'e girerken, Barış Atay ve Ahmet Şık gibi isimler bu dönemde vekil olamayacak.

Türkiye, Cumhuriyet'in 100. yılında 13. Cumhurbaşkanı'nı ve TBMM 28. Dönem Milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başına gitti. Oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sandıklar açılmaya başlandı.

TİP 3 VEKİL ÇIKARIYOR

Sandıkların açılma oranı yüzde 90'ları aşarken, Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) vekil sayısı da netleşmeye başladı. Şu ana kadar açılan sandıklara göre TİP 3 vekil çıkarıyor.

HANGİ İSİMLER MECLİS'TE?

İstanbul 1. bölge adayı Sera Kadıgil ve İstanbul 3. bölge adayı Erkan Baş Meclis'e giren TİP'li vekillerden oldu. Bu iki isme Barış Atay'ın yerini verdiği Gezi davasından tutuklu bulunan Can Atalay da dahil oldu. Atalay Hatay'dan Meclis'e girdi.

ŞIK VE ATAY MECLİS'E GİREMEDİ

İstanbul 2. bölge adayı Ahmet Şık ve Antalya 2. sıra adayı Barış Atay ise mevcut sonuçlara göre Meclis'e giremedi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Sera Kadıgil İşçi Partisi Barış Atay Erkan Baş Ahmet Şık Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Ben ve sen:

Barış Atay twitter hesabindan atip tutuyordun noldu ?

42
10
yanıtYanıtla
TT:

Burada görüyoruz TİP teki vekiller sadece figuranlar... Kemik kadrodan adamı 2.sıraya koyan güç kim diye bi araştırın bakalım...Sosyalizm ile paketlenmiş, ayrılıkçı, ırkçı kafaları rahatlıkla görebilirsiniz.Bakarsan bağ olur, bakmazsan göremezsin...

yanıt13
yanıt6
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title