Haberler

Türkiye Güçsüzler Ve Kimsesizler Vakfı'ndan Maski'ye Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Manisa Şube Başkanı olarak seçilen Sıdıka Doğdu'yu ve vakıf üyelerini makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Manisa Şube Başkanı Sıdıka Doğdu ziyaret etti. Vakıf Başkanı Sıdıka Doğdu, ziyaretlerinin sebebinin vakfın yeni üyelerine tanıtmak olduğunu söyledi. Genel Müdür Coşkun'un Manisalıların çok yakından tanıdığı bir isim olduğunu belirten Doğdu, vakıf olarak ileriye dönük programlarından bahsetti.

"SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMET YÜRÜTÜYORUZ"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, sivil toplum kuruluşları ile sürekli olarak istişarelerde bulunduklarını ifade ederek, "Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı'nın ilimizde önemli bir yeri var. Yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yeni Başkan seçilen Sıdıka Doğdu'ya da görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Nazik ziyaretleri için de kendilerine teşekkür ediyorum. İlimiz genelinde hizmet veren STK'larla iletişim ve dayanışma halindeyiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğümüz hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title