Haberler

Türkiye Finans, Yufkacı Ve Kadayıfçı Esnafının Yanında

Türkiye Finans, İstanbul Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile 12 Kasım günü bir protokol imzaladı.

TL finansman kullandırımında Oda üyelerine özel kar ve komisyon oranları belirleyen Banka, esnafa tüm finansal ürünlerde destek sağlıyor.

Kuruluşundan beri KOBİ'lere sektörel özel çözüm paketleri ile finansman imkanı sunan Türkiye Finans, ticaret ve sanayi odaları işbirliği zincirine bir yenisini daha ekledi. Son olarak İstanbul Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile işbirliği protokolü imzalayan Banka, Oda üyelerine 2 ay geri ödemesiz, 24 aya varan vade seçenekleri ile finansman desteği sağlayacak.

Söz konusu protokole ilişkin imza töreni; Türkiye Finans Bölge Müdürü Enver Sağır ve İstanbul Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Ünal'ın katılımıyla İstanbul Fatih'teki Oda merkezinde gerçekleştirildi. Protokol törenine ayrıca Türkiye Finans Fatih Şube Müdürü Bilal Sağır ve Saha Yöneticisi Mehmet Faik Yavuz da katıldı.

Bu işbirliği kapsamında, Oda üyeleri Türkiye Finans'ın ürün, fon ve paketlerinden daha uygun maliyetlerle yararlanabilecek. Protokol kapsamında kullandırılacak olan 2 aya kadar ödemesiz, 24 aya kadar vadeli TL finansman kullandırımında özel kar ve komisyon oranları belirlenirken, Oda üyelerine özel avantajlı bir paket de hazırlandı.

İstanbul Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine sunulan Avantaj Paketi'ne göre; protokol süresi içerisinde açılan yeni katılım hesapları için +5 paylaşım puanı uygulanacak. Üyelerden ilk yıl için Hesap İşletim Ücreti masrafı tahsil edilmeyecek. Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden yapılan EFT / havale işlemleri 6 ay boyunca ücretsiz olacak. Tahsilata verilen çeklerin hesaplarda asgari 10 gün kalması kaydı ile takas masrafı alınmayacak. İlk verilecek 10 yapraklı çek karnesi için sadece değerli kağıt bedeli alınacak, daha sonraki çek karneleri için yaprak başına 10 TL + vergi ücreti tahsil edilecek. Üyeler ayrıca konut ve taşıt kredi ihtiyaçlarında avantajlı kar oranlarından yararlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Finans İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title