Haberler

Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi Filistinlilere Destek İçin Kermes Düzenledi

Güncelleme:

Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi, İsrail'in saldırıları altındaki Filistinlilere destek olmak amacıyla bir kermes düzenledi. Kermeste, müftülük çalışanları ve vatandaşlar tarafından yapılan yiyecekler satışa sunuldu. İl Müftü Vekili Ahmet Tepe, katılımcılara teşekkür etti. Kermese destek verenler, İsrail'in saldırılarının bir an önce son bulmasını dilediklerini ifade etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesince, İsrail'in saldırıları altındaki Filistinlilere destek olmak üzere kermes düzenlendi.

Bey Camisi avlusunda düzenlenen kermeste, müftülük çalışanları ile vatandaşlar, mutfaklarında yaptıkları yiyecekleri satışa çıkardı.

İl Müftü Vekili Ahmet Tepe, katılımcılara teşekkür etti.

Kente özgü keşkek yemeğini satışa çıkaran Şazi Gülena, Filistinlilerin yaşadığı insanlık dramına dikkati çekerek, "Buraya Filistin'de ölen çocuklar için hayır yapmaya geldik. Gerçekten içler acısı. Bir destek olabilir miyiz diye düşündük. İnşallah faydamız olur. Gerçekten oradakilerin hayatları çok zor." diye konuştu.

Kermese destek veren kadınlardan Yeliz Çalışkan da İsrail'in saldırılarının bir an önce bitmesini istediklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Müftülük İsrail Müftü Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title