Haberler

Türkiye Birincileri Van Bahçeşehir Kolejinden Çıktı

Güncelleme:

Bahçeşehir Kolejlerinin 34 kampüsünde yapılan Türkiye geneli SBS'de 4-5-6 ve 7. sınıflarda Türkiye 1. leri Van Bahçeşehir Kolejinden çıktı.

4. Sınıflarda Arjan Çataloğlu, 5. sınıflarda Mina Çelik, Beyza Bozkına, Ozan Alkan, 6. Sınıflarda Dila Ertan, 7. Sınıflarda ise Emre Eskitaşoğlu soruların tamamını doğru yaptı.

Tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1.' si olmanın sevincini yaşayan öğrenciler, mutlu olduklarını söylediler.

Sözkonusu başarıları değerlendiren Van Bahçeşehir Koleji Müdürü Murat Atlıhan "Okulumuz her yıl gösterdiği başarılarla ve S.B.S sonuçlarıyla hizmet verdiği 6 yılda da ülkemizdeki en başarılı okullar arasında olduğunu göstermiştir. Öğrencilerimizin tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1. si olmaları bizi ayrıca mutlu etmiştir. Kişiye özgü öğretim modeli ile her öğrencinin eksikleri birebir giderilip, her öğrencimizin bizimle yol almasını sağlıyoruz. Akademik başarı Van Bahçeşehir Koleji' nin olmazsa olmazıdır" dedi.

Atlıhan, "Öğrencilerimizi akademik başarının yanında, spor ve sanatı öğrenen en az bir yabancı dil kullanacak kadar donanımlı olarak yetişmeyi ilke edindik, yetiştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Bahçeşehir Türkiye SBS Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title