Haberler

Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı Bakü'de Başladı

Güncelleme:

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Dışişleri Bakanlarının 9. Toplantısı, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başladı. Üçlü toplantıda, üçlü iş birliğinde kaydedilen ilerlemenin değerlendirilmesi ve son dönemde yaşanan bölgesel ve küresel gelişmeler ele alınacak.

Azerbaycan'da düzenlenen Türkiye-Gürcistan- Azerbaycan Üçlü Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı sonrasında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darçiaşvili ile Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov Bakü Bildirisini imzaladı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 9'uncusu düzenlenen Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanlarının Üçlü Toplantısı sona erdi. Toplantıda, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan arasındaki mevcut çok taraflı iş birliği konuları başta olmak üzere, bölgesel iş birliği perspektifleri, diğer ikili ve çok taraflı konular ele alındı.

Bakan Fidan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darçiaşvili, Haydar Aliyev Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantının ardından Bakü Bildirisine imza attı. - BAKÜ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Gürcistan Türkiye Bakü Dış Politika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title