Haberler

Turkcell Superonline'dan 2,7 Milyar Liralık Yatırım

Güncelleme:

Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özata, Turkcell Superonline'ın, Türkiye genelinde 2,7 milyar liralık yatırım yaptığını söyledi.

Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, Turkcell Superonline'ın, Türkiye genelinde 2,7 milyar liralık yatırım yaptığını açıkladı.

Trabzon Zorlu Grand Otel'de açıklamalarda bulunan Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, ülke geneline ve kente yapılan yatırımlar ile üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini bir araya getiren yeni ürün ve hizmetleri anlattı.

FİBER İNTERNET LİDERİ TURKCELL SUPERONLİNE

Turkcell Superonline'nin Türkiye'de fiber internette lider olduğunu ifade eden Özata, "Fiber işine yatırımlarımız bundan sonra da sürecek. Türkiye genelinde 2,1 milyon evde Turkcell Superonline var. 735 bini fiber kullanıcısı olmak üzere müşteri sayıımız 1,2 milyona ulaştı. Gerek eğlence, gerek iş, gerekse de eğitimde internet artık hayatımızın içerisinde. İnternet için artık 'elektrik, su, doğal gaz' diyoruz. İnsanların hayatlarını kolaylaştıracak, hayatlarına değer katacak her türlü servisi vermeye, teknolojiyi de Türkiye'ye getirmeye adayız. 2014 yılsonu verilerine göre Türkiye'nin fiber internetteki lideri yüzde 50'nin üzerindeki pazar payıyla Turkcell Superonline'dir" dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE 2,7 MİLYAR LİRA YATIRIM

Bugüne kadar Türkiye genelinde 2,7 milyar lira, Trabzon'da ise yaklaşık 40 milyon lira yatırıma imza attıklarını ifade eden Özata, telekomünikasyon sektöründeki büyüme ve gelişmenin en büyük öneminin, diğer sektörlerde büyümeyi tetiklemesiyle çarpan etkisi yaratmasından kaynaklandığını söyledi. Kısa süre önce tanıtımını gerçekleştirdikleri Turkcell TV Plus kutusunun 80 binden fazla evde bulunduğunu da belirten Özata, bu teknolojinin herhangi bir kanalı 12 saat geriye alma olanağı olduğunu, ayrıca istenilen programı da bulup kayıt etme özelliğiyle fark yarattığını ifade etti. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Superonline Trabzon Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title