Haberler

Turkcell - Ev Ekonomisi Hareketi

Türkiye'nin Lider İletişim ve Teknoloji Şirketi Turkcell, Müşterilerine "Ev Ekonomisi Hareketi" Sloganıyla Sesleniyor ve İletişim İhtiyaçları için Ekonomik Öneriler Sunmaya Devam Ediyor.

Turkcell "Ev ekonomisi hareketi" ile öncelikle sunduğu konuşma paketlerindeki dakikaların sabit hatlar yönüne de rahatlıkla kullanılabileceğini hatırlatacak, ardından müşterilerini evdeyken de cepten uygun fiyata uzun uzun konuşturan EvTurkcell teklifini anlatacak. "Ev ekonomisi hareketi" başka yeniliklerle de devam edecek.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, başlattıkları "Ev ekonomisi hareketi" ile müşterilerine sabit hat yönüne çok avantajlı tarife ve tekliflerini anlatmak istediklerine değinerek; "Hem dünyada hem de Türkiye'de sabit iletişim ihtiyacı ve harcamaları giderek düşüyor. Mobil iletişim kullanımı sağladığı rahatlık ve fiyat uygunluğu sayesinde artmaya devam ediyor. Sabit iletişimin sabit ücreti ve konuşma ücretini bir arada değerlendirdiğinizde evdeyken de cep telefonundan konuşmalarınızın daha ucuza geldiğini göreceksiniz. Biz de 'Ev ekonomisi hareketi' ile müşterilerimize bunu daha net ve açık anlatalım istedik. EvTurkcell, Türkiye'de bir ilk ve benzersiz hizmet olmasıyla bugün yaklaşık 1.5 milyon müşteriye ulaştı, bu ilginin ve kullanımın artarak devam edeceğini düşünüyorum. "Ev ekonomisi" hareketi çerçevesinde müşterilerimize sunacağımız avantajlar başka yeniliklerle de devam edecek" dedi.

EvTurkcell ayda 6TL/39 kontöre 400 dakika

EvTurkcell yüzde yüz Türk mühendislerinin bilgi birikimiyle Turkcell Teknoloji tarafından geliştirilen ve teknolojik alt yapısıyla Türkiye'de bir ilk ve benzersiz bir hizmet. EvTurkcell'in indirimli paketleri ile "Yurtiçi sabit hatlarla en uygun fiyata konuşma" avantajına sahip olan Turkcell'liler, KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 6 TL/39 kontöre tam 400 dakika konuşuyor.

Tüm bireysel müşterilerin yararlanabildiği bu çok avantajlı servisten faydalanmak için ev olarak seçilen alandan "EVDEYIM" yazıp 8008'e SMS atmak ve gelecek onay mesajını EVET yazarak cevaplamak ya da 8008 sesli yanıt sistemini arayıp yönlendirmeleri takip ederek servise üye olmak yeterli oluyor.

Sabit hatların ek ücret ödenmeden aranabildiği Turkcell Konuşma Paketleri çok avantajlı

Milyonlarca Turkcell'li, Turkcell konuşma paketleri ile sabit hatları da ek ücret ödemeden arayabiliyor. Bu şekilde Turkcell, müşterilerinin toplam iletişim masrafını azaltmayı amaçlıyor. Örneğin, hediyeli Alo 60 paketi alan Turkcell'liler, KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 19 TL'ye, tüm Turkcell'lilerle ve sabit hatlarla, hediye 60 dakikalarıyla birlikte toplam 120 dakika konuşma avantajı elde ediyor. Hediyeli Alo paketler; Alo 60+60, Alo 120+120, Alo 240+240, Alo 480+480 seçenekleri ile dakika hediyeli olarak satışa sunuluyor.

Ayrıca, Gold ve Herkesle paketine sahip müşterilerimiz de sabit hatları paket dahilindeki dakikalarla arayabiliyor.

Turkcell bireysel faturalı hat sahipleri, sahip oldukları paketi öğrenmek için PAKET yazıp 2222'ye gönderebiliyorlar. Ayrıca, hediyeli Alo paket almak isteyen bireysel faturalı hat sahipleri, EN UCUZ yazıp 2747'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek Turkcell'in önereceği hediyeli Alo paketlerden birine sahip olabilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title