Haberler

Türk Yıldızları "Anneler" İçin Uçtu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Türk Yıldızları uçak akrobasi timinin gösterilerinden görüntüler -Vali Şeref Ataklı'nın açıklaması -Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy'un babası Yunus Gümüşsoy'un açıklaması -Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy'un annesi Zübeyde Gümüşsoy'un açıklaması Türk Yıldızları "anneler" için uçtu Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi "Türk Yıldızları" Aksaray'da gösteri uçuşu yaptı Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, Anneler Günü ve Hıdırellez Bayramı Şenlikleri kapsamında Aksaray'da gösteri uçuşu yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Türk Yıldızları uçak akrobasi timinin gösterilerinden görüntüler

-Vali Şeref Ataklı'nın açıklaması

-Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy'un babası Yunus Gümüşsoy'un açıklaması

-Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy'un annesi Zübeyde Gümüşsoy'un açıklaması Türk Yıldızları "anneler" için uçtu

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi "Türk Yıldızları" Aksaray'da gösteri uçuşu yaptı

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, Anneler Günü ve Hıdırellez Bayramı Şenlikleri kapsamında Aksaray'da gösteri uçuşu yaptı.

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları ve Aksaray Valiliğince gerçekleştirilen etkinlik Aksaray Üniversitesi Stadyumu üzerinde gerçekleştirildi. Türk Yıldızları'nın solo ve takım halinde gösterilerini yaklaşık 15 bin vatandaş izledi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, burada yaptığı açıklamada, Türk Yıldızları'nın ilk defa Aksaray'da gösteri yaptığını ve gösteriyi izledikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Türk Yıldızları, uçuşları sırasında 2013 yılında Osmaniye'de görev uçuşu sırasında şehit olan Aksaraylı Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy'u da anarak, şehit pilotun ailesini selamladı.

Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy'un babası Yunus Gümüşsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Pilotlarımız yürekleri hoplattı. Çok güzel oldu. Oğlumun şehadetini hatırlattılar. Vatan sağ olsun. Uçaklarda oğlumu gördüm." ifadesini kullandı.

Şehit Gümüşsoy'un annesi Zübeyde Gümüşsoy ise uçakların kendisini selamladığında "Keşke içinde oğlum olsa diye" düşündüğünü belirterek, "Oğlum uçsa daha iyi olurdu ama takdiri ilahi. Yapacak bir şey yok." dedi.

Uçuşun ardından; Vali Ataklı ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Türk Yıldızı ekibine katılımlarından dolayı plaket ve hediye verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Yunus Gümüşsoy Anneler Günü Şeref Ataklı Hıdırellez Politika Güncel Haberler

title