Haberler

Türk Dünyası Parlamanterler Vakfı'ndan Başkan Tosun'a Ziyaret

Güncelleme:

Türk Dünyası Parlamanterler Vakfı Genel Başkanı Dr. Nuri Uslu başkanlığındaki heyet, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret etti.

Türk Dünyası ve akraba topluluklarındaki milletvekillerinin arasındaki iletişimi güçlendirmek ve sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik işbirliğini artırmak amacıyla faaliyetlerini sürdürenTürk Dünyası Parlamanterler Vakfı Genel Başkanı Dr. Nuri Uslu ve beraberindeki yurtdışı delegeleri, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vakfın Rusya Temsilcisi Khalyaf Ishmuratov, STK Temsilcisi Mansur Abdullah, Kırgızistan Milletvekili Eraslan Tacibekov'da bulundu. Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO sertifikalı Jeoparkı Kula'nın tarihi ve kültürel güzelliklerini ve Belediye çalışmaları hakkında konuklarla bir süre sohbet eden Başkan Tosun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türk Dünyası'ndan parlamenterlerle fikir alışverişinde bulunmayı önemsediğini ifade etti. Ortak tarih ve ortak kültürü paylaştıklarını ve ülkeler arası işbirliğinin arttırılması noktasında üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirme kararlılığı içerisinde olduklarını dile getiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula'da özellikle tekstil ve deri sektörü üzerine bir üretim tecrübesi olduğunu ifade ederek yabancı konukları Kula'da sanayi ve ticaret üzerine ortak işbirliğine davet etti.Başkan Tosun, günün anısına kouklara maket Kula evi takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nuri Uslu Kula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title