Haberler

Türk Böbrek Vakfından Hastalara İftar

30. yılını kutlayan Türk Böbrek Vakfı; böbrek hastaları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl da Yeşilköy Dürümcü Baba’da gerçekleştirdi.

30. yılını kutlayan Türk Böbrek Vakfı; böbrek hastaları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl da Yeşilköy Dürümcü Baba'da gerçekleştirdi.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftarda; Elif Ece Uzun, Tuğba Melis Türk ve Tatyana da hastaları yalnız bırakmadı.

Hastalarla birlikte iftar açan ünlülere, Vakıf Başkanı Timur Erk teşekkür çiçekleri verdi. Erk; hastaların kiminin 20, kiminin 25 yıldır diyalize giren hastalar olduğunu belirterek "Biz yıllardır birlikte olan kocaman bir aileyiz, hayat diyalizde akınca bazı şeyler daha da önem kazanıyor. Sizler bugün buraya gelerek onlara çok hoş bir sürpriz yaptınız, tüm hastalarımız adına yürekten teşekkür ediyorum hepinize" dedi. Erk'in konuşmasının ardından alkışlara başlayan hastalar "Böbrek hastalarının babası Timur Erk" diye uzun süre tempo tuttu.

Hastalarla birlikte iftar açan Elif Ece Uzun, tüm masaları dolaşarak hastalarla ilgilendi. Dakikalarca Elif Ece Uzun'a dua eden bir böbrek hastası, Uzun'u çok duygulandırdı. Uzun ise, "tüm hayatım boyunca bu kadar dua almamışımdır, gerçekten çok farklı bir duygu, eğer onlara bir parça moral olduysam ne mutlu bana" dedi.

İftara katılan Tatyana ise; 16 yıldır diyalize giren bir hastanın kolyesini beğenmesini yanıtsız bırakmayarak "senden kıymetli mi" diyerek kolyesini hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuğba Melis Türk Elif Ece Uzun Yeşilköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title